Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Но пресудно и најважно во животот е новиот живот над минатото и загубата
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
нервозна ,тажна,ми се плаче од мака,секој ден само нови проблеми да не можеш глава да кренеш,аман веќе од кога знам за себе се само проблем врз проблем и се сами ние со мм да мора да ги решиме,да немало човек на кого да се ослони,барем еден пат да можев да се пожалам на некого и тој да рече "еве не грижи се ние ќе ви помогнеме",туку НЕ, СЕ САМИ,Е ПА ЦРНОВО ОД ПОД НОКТИ ДА ПОЧНЕМЕ ДА ГО КОПАМЕ,ТОЛКУ Е , НЕ БИВА ПОВЕЌЕ ми се вика на цел глас
Ajde mommy angels ne se voznemiruvaj ne e se tako crno ke ima i poubavi denovi denes e nedela soncevo toplo osvezi se so nekoe koktelce ili ovosna salata napraj si i uzivaj mozok na pasenje i ti posakuvam ubav i bezgrizen den
Ovie dva dena se custvuvam ko voz da me pregazil i kiselini me ubija ko da sum prv mesec a ne petti izgleda se preforsirav so cistenjevo ama utre se nadevam ke odmaram deka mm mi e doma pa ke si polezam malce poveke pozz do site ringerajki imajte ubav vikend i praznik i blaze na tie sto ke si prosetaat
Denes se custvuvav malku tazno,koga e praznik me fajka nostalgija za moite bidejki sekoj praznik go pominuvav so niv.A tuka ni praznik ni delink se znae. Se trudam da ne mislam mnogu,zashto nesakam da sum tazna I nesrekna ama ete nekogash ima nesto posilno vo mene.shto bi se reklo ,,od kamen da e covek pa ke popusti''.
некако изгубено во просторот и времето Се изненадив дека е 14.денес, јас мислев 13. и се нешто касним отсабајле, слабо функционирам, изгледа мозокот сакаше да го преспие денешен ден
Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
Denes tapa isto ko vcera sreka sto ne treba rucek da pravam imam od vcera se zasadiv na stolicava pred kompjuter a imam i za cistenje e da imam magicno stapce da zavrsam se taka brzo
Мене ми поминува за еден ден и се спасувам со линекс. Другарка ми пред една недела многу беше издехидрирана, отиде на лекар и ставија инфузија малку и одма и помина. Сигурно нема да ви е до толку. досаден вирус е, ама брзо поминува...