Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Денес се чувствувам распнато. Денес се породи жената на еден другар на мм што почина пред 6 месеци. Малото ангелче никогаш нема да го запознае тато, тато никогаш нема да дознае дека неговата трета среќа го вкуси животот, животот кој на моменти е толку суров. А мама, само мама си знае колку и е тешко во борбата со чувствата денес. Се надевам дека бебушко ќе и носи само насмевки и радости, а таа ќе продолжи да биде храбра како и досега, заради трите нејзини сонциња.
Не знам зошто без некоја посебна причина се чувствувам многу убаво и расположено.Дали и убавото време ми влијае не знам битно супер си се осеќам моментално во своја кожа,онака ептен релаксирано навистина.
Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.
Deneska so gosti bev pa rucek i so decava cel den me pobudalea ,pa kaj edna drugarka bev da pravam soleni rolati tamu otpav vreme ,i sega koga se vrativ me cekaat trojca musketari za kapjne, i crknav ama uspesno zavrsen den i sega uste i jas na kapjne i da se spremam za utre za vo crkva i taka jas si se zapisav mnoguu
Umorno malku nokeska okolu2 primetiv deka e malku topla..uff 37,2 od nikade sega T..pobara limonada i staiv operil p posto bese zatnata i tolku bese.se molam denes dobra da e
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.