mina_m -> RE: Уроци, видовитост, магии !?! (9.10.2009 15:16:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kiki_riki Samo pozitivna misla i se ќе биде во ред, сум слушнала дека има луѓе што се видовити и се занимаваат со растурање магии, ама не знам никој да препорачам, овде не има од секаде па ако некој знае нека препорача мина_м да си најде чаре, и не само таа сигурно има и други со слични проблеми da postojat takvi luge,mm koga vide do kaj majka mu i sestra mu ke me doteraa do rabot na ludilo najde eden makedonec sto gleda na ikoni i bae,covekot e pobozen ,luge koga mu se javiv na tel za da zakazam koga da dojdam kaj nego,i toj samo mi rece devojce trgni se od tamu kaj sto ziveete,ako sakas deca da imas,koga pocna svekrvicava da ja opisuva tolku realno i vistinito i na lik i vo karakter mene srcevo ke mi izlezese niz grlo,koga otidov kaj nego se tocno mi kaza uste od denot na nasata svadba deka od desnata dolna strana na fustanot ima krv isprskano i odma mi kaza koj e "sveki"za da nemame nikogas deca,da ostanuvam trudna da znam kako e da e trudna ama nikogas vo race bebe da ne drzam,potoa pocna eden kup raboti da kazauva sve sto pravela i definitivno mi se poklopuvaa site kocki.posle me zastana na bogorodica ikonata i mi vika deka mnogu sum placela sekoja vecer koga site spijat,i deka treba da prestanam da placam posto vidot pocnuval da mi se namaluva,mi kazuvase deka sum trebala i ke treba mnogu da pazime sto sme jadele i piele i kaj sveki i kaj zolva mi(znaci se ona sto jas go primetuvav se mi se potvrdi)so kolata sto ja imam sum trebala mnogu da pazam ili najdobro bilo da ja prodadam posto i taa mi ja sredile,i toa bese vistina a ke vlezev vo kola ne se sekavav kako sum stignala do tamu kaj sto sum trgnala,zatnati usi blokirana ,a koga ke izlezev se cudev na samata sebe i uste mnogu vakvi raboti......zatoa veruvam deka postojat vakvi luge sto pomagaat
|
|
|
|