|
RE: Уроци, видовитост, магии !?! 6.10.2011 9:30:00
|
|
|
|
Estrella
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: andronika I jas ne veruvam vo vakvi raboti , no sepak za nesto sto mi se ima sluceno nemam drugo objasnuvanje osven ova.Se pocna od denot posle nasata svadba. Imavme pokaneto gosti od drugi mesta koi sekako prespija kaj nas , i drugiot den "nevestata" imase mn. rabota vo sadoperot, pa srebrenata parata sto mi bese na burmata vrzana so crven konec ja izvadiv da ne mi smeta vo mienjeto i i ja dadov na svekrvica da mi ja pocuva , da ne odam gore v spalna. Nekolku pati i ja barav da mi ja vrati, a mi ja dade posle edna nedela .Da ne gi opisuvam problemite omrazata,glavobolkite depresiite niz koi pominav ,no ne mozam da razberam kako mozese toa da go napravi nekoj od taa kuka posto nikoj od nadvor ne bi mozel da vleze vo nasata spalna. Vo meguvreme dobivme since, i imavme uzasni problemi vo vrska so imeto (zosto ne bilo na svekor mi). Eden den pri cistenjeto, na jogata od nasiot bracen krevet od dolnata strana, znaci ne od onaa na koja spievme,tuku od taa svrtena kon podot, tocno na sredina , kade voedno i cesto prespivase naseto since,zabelezav crvena damka.Ne e mozno da e izvalkano od nas. posto bese kako stavena , a i ne bi mozele nikako da izvalkame od dolnata strana(jogata prethodno ne bese svrtena ni ednas , a bese potpolno nova).I otkako go vidov toa pocna naseto patesestvie so sinot po bolnici, koe traese okolu godina dena, pocnuvajki so obicni nastinki koi bea dosta cesti, so jaki i dolgotrajni temperaturi, pa alergija , pa anemija, zakoja nemase nikakov pokazatel prethodno, posto deteto si jadese super, napreduvase podobro od site negovi vrsnici,bese veselo i dosta temperamentno, so crveni obravcinja.Isto, go najdov noviot spakovan jorgan,oblepen so siroka traka lepak????Mi se ispodesija i dr. raboti kako da ne mozam da najdam nesto koe sum sigurna kade sum go ostavila, kako nekoj da go zel i sl.SE UPLASIV DEKA OD PREGOLEMI NERVOZI SE SKRENAV Драга, Андроника, за се` има логично објаснување. Дури и некој да се трудел „да ти направи магија“ или „да те урочи“, да одел по бајачки, гатачки и слично, да правел нешто со парата, крвта и јорганот, според сите природни закони, тоа нема да влијае на тебе. (освен ако не стави нож во душекот или нешто такво) Проблемите се секојдневние за сите. Тајмингот е случаен. Се надевам дека се` се средило и дека синчето ти е здраво!
|