mina_m -> RE: Уроци, видовитост, магии !?! (9.10.2009 1:24:53)
|
i da ne sakav da veruvam,ne mozev ....mnogute raboti mi iskacaa pred oci ,i pocna se da mi se odrazuva na zivotot i brakot.ziveevme togas seuste vo zaednica,svekrvicata moja voopsto ne me sakase,neznam zasto[sm=zmeden.gif]ama znam deka nesto i falese vo glavata,se pravese i zborese samo da ne razdeli mene i mm,mnogu bese bolno ljubomorna na nas vo odnos na nasiot brak,ja ostavav da vidam do koj stepen ke odi i taa i zolva mi....i na kraj vidov toa sto vidov i seuste ne mi se veruva na se sto bile spremni da napravat.sekogas koga ke ostanev trudna svekrva mi ljuta ifrit,krt neviden,se nesto ja nervirase,se nesto da me izvadi od takt,i taka jas od site tri pati sto ostanav trudna pobacuvav ili vo 5 ili vo 6mesec,doktorite nemaa vise sto da mi kazat sto da mi pravat[sm=zmeden.gif]samo digaa ramena i vikaa ova e vise fenomensko nesto,poradi toa sto me napravija so testovi za ovie tri godini dupe i reseto i nisto ne najdoa,istoto mu go napravija i na mm,i nekogas si vikam moze polesno ke mi bese i pobrzo ke se smirev ako znaev deka imam nekakov problem deka neli sepak koga znaes stoe moze da se fiksira,megutoa kaj mene obratno,taka koga ostanav tretiot pat trudna vidov ustvari sto bilo,sveki moja kafence ke mi varela aj si vikam moze na zenava pamet i doslo,go pijam kafeto ko zejtin da pijam i go ostaviv,a taa vo usta me gleda dali ke go ispijam ili ne[sm=zmeden.gif]jas ko glupaca nekoja ne mi se svrzuvaat kockite,ideme kaj zolva mi na gosti istoto i tamu,pak nekontam ili moze ne sum sakala na toa da pomislam,od tie denovi pa natamu gledav horori,povtorno imav spontan vo 6mesec,spalnata celata na cidovite isprskana,samponite mrsni,kolite mackani i na kraj luge koga si gi vidov site alista na zica sto mi bea pereni celite izmackani so mrsno i crvena boja mi se spoia zickite,si vikam edni dve debilki ke mi go unistuvaat zivotot mu gi pokazav na mm site alista i moi i negovi i pocna toj da gi sreduva ama ovaa starkava vracarkava neznam kaj odese i kopase oci ama luge sekogas nasabajle tocno vo 2ke zastanese pred nasata vrata od sobata i ke go izgovara moeto ime i si kazuva nesto a mm stane taa bega kaj nejze vo soba se zaklucuva,togas toj period mislam pocnav da zastanuvam na rabot na nerven slom,mnogu me kolnea so kerka i,jas ke pominam vo hodnik tie air da nevidis,cela tvoja familija...i itn.ne im kutev za nisto ..nemase zasto da im kutam ama i kazav na taa starata deka ako ja fatam perduvi ima da letaat od nejze,deka e iskompleksirana ljubomorna i alcna vracarka,deka nikogas vo zivotot nema da im oprostam se sto mi pravea samo da nemame deca a i da se razdelime.sega eve edna godina ne ziveeme vise so niv nitu pak jas nitu pak mm nema nikakov kontakt so niv i sega mnogu pomirna mi e dusata ama sekogas se prasuvam zasto toa mi go pravea[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|