Snowhite RR -> RE: Да го пофалиме нашето детенце (22.2.2011 20:57:02)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Felly ИЗВОРНА ПОРАКА: *miki mami* го карам со прстот и одма и тој мене ме кара Матеа и се кара, и вика не,не,не,не,не. А денес имавме гости со едно тригодишно детенце, а таа кога му се фрли на детенцето, цело време по него трчаше и само го гушкаше. Многу сака да се гушка, мечиња, кебенца, бебиња во весници.....[sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif] Леле и Михаил само ги гушка мечината, посебно едно куче што го има најмногу го сака него, па дури и испушта милозвучни звуци Денеска му велам чекај сега да го земиме перничето и ќебето твое за спиење и тој во истиот момент едно перниче што стоеше на кревет го зеде и легна на него, не ми се веруваше како ме разбра што му велам Пред некој ден ми ги најде шминките и почна да се шминка како мама што се шминка, со четката за руменило на лице, со моливчето на очи, со чешел се чешла Не ми текнува друго, во последно време само за пофалба е, секој ден нешто ново, додуша и бељи прави, ама тоа е тоа, нека се здрави и живи само
|
|
|
|