Nadezna -> RE: Проблеми со доењето (16.2.2011 22:45:56)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: riba79 ajde mamicki kazete od sto nadoaga mlekoto?moeto bebe ima 6 dena cica ama i go dohranuvam so AD...kupiv caj od humana za doilki koj go pijam veke 3 dena..mi rekoa da jadam rz,pcenka,pcenica,heljda svareno po eden obrok kako i da pijam voda od svaren jacmen..inaku Filip cica od dvete gradi po 15 min i mu davam po 30ml AD preku den a navecer 60 ml..ajde pisete koga treba da nadojde ona vistinsko mleko vo gradite..pozdrav None,i mene me bolea bradavicite i mi krvarat dodeka da povlece bebeto i gi mackam so lanolin mast i mnogu mi pomaga..gi mackam so masta i im stavam od onaa kujnska folija za sveza hrana za da ubavo vpie ,dane ostane na maicata masta..probaj 2-3 dena odma ke osetis podobruvanje..pozdrav do tebe.. Riba, probaj da go isfrlis AD MLEKOTo, moeto isto ko tebe , pa se odvikna od cicanje i sega sme samo na Ad mleko. Ke mu bide polesno da mu tece siseto, ke ti se odbie. Probaj samo da go dois, pa konsultiraj se so pedijatar da vidi kako napreduva po nekoj den, ako m islis deka ti e malki mlekoto
|
|
|
|