bebushkatamojaa -> RE: Проблеми со доењето (3.11.2011 22:57:09)
|
Vcera mi se sluci nesto mnogu cudno i strasno...sin mi koj nemase cicano okolu 2 i pol saati(znaci veke trebae da bara) placese mnogu silno koga go doblizuvav do dojkata a izgledase gladen zasto cuclata ja smukase so seta slast.Se isplasiv da ne mi se odbie, i do krajot na denot cekav da stane od spienje i uste nerasonet go nadojuvav.Sinoka cela vecer si cicase i denes bese, da kazam dobar, makar sto vo pretpladnevnite casovi, koga e najbuden :) pak pravese problemi, no ne placese dodeka da fati.E samo da kazam sto mislam deka me dovede do ovoj problem:Mojot sin e 3 meseci i 10 dena, i celo vreme e na doenje i nisto drugo i super napreduva, no ne znam sto me natera denovive na tri pati mu napraviv caj od becutan i mu dadov da vidam dali ke fati sise i toj bez problem si go ispi, a mene mi bese interesno.No po toa vcera, me fati golem strav i sea si rekov nema sansi pak sise ste 2 meseci, i sokce ke mu dadam po 4mesec so lazica[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/racka.gif[/image]Mnogu se plasam da ne mi se odbie, a super is e na mlekce od mene.Imal li nekoj drug vakov nastan?Sto mislite dali mu bese od siseto, ili pak samo ne bil gladen?pozzzzzz
|
|
|
|