Bethany -> RE: Проблеми со доењето (24.11.2011 12:26:57)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany Бомбица, се надевам дека кај тебе е различито, ама кај мене така почна со син ми. Месец дена се молевме за цицање, во почетокот преку ноќ немаше проблем после почна и преку ноќ да не сака да цица. Морам буквално на сила да му ја ставам града за да јаде. Знам да е гладен, дека му е време , а тој се бунеше. Дојдовме до тоа да штом го спуштам во скутот и дигам маицата да го дојам тој почнува толку да вреска да после не можев да го смирам. И ете сега сме на АД. Бев ептен упорна, ама кога на контрола не покажуваше да напредува во килажа моравме да почнеме со дохрана и сега сме само на дохрана. Колку што малку цицаше и млекото ми снемуваше со времето , така да многу бргу ми снема млекото целосно. Nie se borime za cicanje uste od vtoriot mesec. Koga nesakase da cica se odmolzuvav i mu davav so sise sega nesaka ni od sise i zatoa se nerviram kako ke pie AD ako se odbie [sm=zmeden.gif]Ne e sok ili voda pa so lazice da mu davam treba po 150-200ml da gi ispie Ох леле, овие нашиве бебиња се стварно захтевни [sm=smiley1.gif] Да пробаш да му ја смениш цуцлата, што знам тоа ми паѓа на памет. Да треба да пие млекце-треба.
|
|
|
|