MamaKiki -> RE: Чаеви (27.10.2015 23:07:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sandriana RR btw toj od alkaloid caj za deca i toj e instant...? prvpat slusam za cajo Филтер кесички е детскиот на Алкалоид. Некако маркетинг ми личи, искрено, иако немам пробано [sm=smiley1.gif]. епа и јас сум скепттик за тоа... не дека се којзнае колкави децата на 1година ама јас се водам од педијатри и најчесто сум советувана за се што се двоумам дали е доволно добро и како ке реагира на детето да не го давам до прв роденден а после дека може да конзумира слична храна како нашата... па следствено на тоа јас преферирам да давам природно. чајот од семе од анасон е ист шмек како бекутанот , пријатен мирис , сладникав вкус, иста арома ... за 20 денари ми дадоја една тегле од хипп полно се става нецело кафено лажице во 200 мл вода ефектот е следен навидум ист чај поефтина цена, се е природно и нема мисла дали има додаден шекер или нешто сумливо , пред употреба си го мијам семето под млаз вода ладна во цедилка од страв дека има некоја прашинка го купив рефус немаше пакован... барем чаеви и билки природни имаме во изобилие во нашава држава...
|
|
|
|