Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Мене по формулата ми излегува идеална тежина 61кг али јас далеку сум до тоа,ми недостигаат едно 5-6кг се трудам сега да си ставам некој килограм,инаку си имав стигнато до 59 и бев супер некое време е потоа почнав да одам надолу.....ама доста е,морам да си ги вратам 59те кг
По формулата ми излегува 63,8 а јас имам 56 и одвај ги одржувам со многу одрекување од храната . Највеќе сум имала 59 и не сум била дебела ама со 64 ... не знам
Ауууу...каква е оваа формула Ми излегува идеална тежина да ми е 62 кила Па јас пред да се породам имав толку !!! Значи во девети месец сум била идеална Вчера се мерев имам 50 кг. и таман ми се
Mene spored formulava idealna tezina mi e 68 kg ,no koga imav 72 bev duri i slaba . Sega za zal imam 78 i vo faza na dieti i slabeenje sum pa ke vidime nemozam da se podnesam vishe vakva ,70 kg mi e dovolno da postignam
Dragi moi i jas si ja imam kaceno tezinata.Koga ostanav brmena imav samo 60 kg,a visoka sum 155cm. sega imam okolu 70kgi sega izgledamkatastrofalno bidejki nesum mnogu visoka.No ova ne e og brmenossta tuku oid samata sebe.Bidejki jas i koga seporordiv zamoja sreka si gi vratyiv kilata stoi si gi imav koga ostanav bremena.No dodeka bev bremena si odefi na fakultet i se dvizev postojano i nemav vreme za jadenje,a sega otkako ostanav doma veke izgledam kako burenbce.I mm pocna da mi kazuva deka sum se zdebelila.A sto da pravam treba da ne jadam bukvalno za si se vratam na staroto.
lesno e, prvo zameni gi vrednostite,pоtоa podeli i na kraj so sobiranje iodzemanje doagjas na idealnata telesna tezina,jas presmetav i bi trebalo da imam 62,a jas imam 5 pomalce znaci moze da si jadam troa pojke
Mene mi pokazuva deka idealnata tezina mi e 55 kg.A jas imam 60 nekoe kilo moze i plus sega,ne sum se merela moze tri nedeli.Pa spored toa znaci deka treba da oslabam minimum 5 kg.I moram ic ne mi idat tie kg so visinata,nizok covek sum jas a sega bas nalikuvam na topcence.