Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 22.3.2010 17:46:59
iviv
zdravo devojki jas se zacleniv i me snema :) no eve me se vklucuvam vo druzbata.Edno goooooooooooooooolemo pozdravce do site.I edno prasanje si ja imav zaboraveno lozinkata i sega samiot forum mu dade nova ,no mnogu mi e teska dali mozam nekako da si ja promenam
RE: Добредојде за новите членови ! 22.3.2010 23:05:04
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv
zdravo devojki jas se zacleniv i me snema :) no eve me se vklucuvam vo druzbata.Edno goooooooooooooooolemo pozdravce do site.I edno prasanje si ja imav zaboraveno lozinkata i sega samiot forum mu dade nova ,no mnogu mi e teska dali mozam nekako da si ja promenam
Секако дека можеш, оди во Моја Рингераја, во профил и најгоре имаш опција ѕа промена на лозинката, стави ја стара лозинка(оваа што ти е тешка )и стави си нова полесна и немој пак да ни се изгубиш
RE: Добредојде за новите членови ! 23.3.2010 11:32:08
sandrin
se nadevam se obrakam na vistinskoto mesto so ogled na toa sto i jas sum nova... i vo bremenosta i na forumot veruvam ke najdam odgovor na mnogu prasanja crpeni od iskustvoto na site zeni...
RE: Добредојде за новите членови ! 23.3.2010 11:45:54
iviv
pa tuka moze da ni gi kazete vasite iminja za FB taka barem ke imame pretstava so koj likm zboruvame jas veke mnogu od v s dodadov ,no sakam usteeeeeeeeeeee
RE: Добредојде за новите членови ! 23.3.2010 11:51:12
Leonida
ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv
pa tuka moze da ni gi kazete vasite iminja za FB taka barem ke imame pretstava so koj likm zboruvame jas veke mnogu od v s dodadov ,no sakam usteeeeeeeeeeee
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Каде би се породиле? vanessa30
Каде би се породиле? Во приватна или државна клиника, ако знете дека на приватно тоа би ве чинело околу 1000 евра, што воедно би ви дошло добро да ги искористите за бебенцето. Но сепак во приватните условите се каде каде подобри.
Приватна болница (56%)
Државна болница-клиника (44%)
Број на сите гласови: 160
Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!