Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Добредојде за новите членови ! 5.3.2012 0:34:39
Мајка
Поздрав и од мене. Редовно ве читам од првите симптоми на бременоста (јануари 2011). Сега се префлив на форумот бебе. Се надевам ќе имаме многу да си кажеме
RE: Добредојде за новите членови ! 3.4.2012 15:08:47
azelea
Здраво женски,јас веќе некое време ги читам содржините на рингераја и форумот ,но од неодамна сум член и се надевам дека ќе ве дружам почесто на некои од темите.Само сакав да ве поздравам и да ви кажам дека многу ми се допаѓа форумот и дружбата на него
RE: Добредојде за новите членови ! 13.4.2012 12:20:50
mamymamy
Zdravo na site!!!!
Forumov go citam nekolku meseci i konecno resiv i jas da se vklucam vo aktivnoto druzenje. Bravo za odlicnata komunikacija i raznovidnosta na temite kako i iskrenite komentari....
RE: Добредојде за новите членови ! 13.4.2012 16:18:16
kikicka
ИЗВОРНА ПОРАКА: mamymamy
Zdravo na site!!!!
Forumov go citam nekolku meseci i konecno resiv i jas da se vklucam vo aktivnoto druzenje. Bravo za odlicnata komunikacija i raznovidnosta na temite kako i iskrenite komentari....
Pozdrav do site .....
ИЗВОРНА ПОРАКА: Saska123
Zdravo
I jas sum nova na forumov ,samo da ve pozdravam i se citame na nekoi od temite:)
Добредојдовте уште еднаш еве Тука можете да ни се претставите!
RE: Добредојде за новите членови ! 22.5.2012 0:03:41
Barbicki2
Zdravo na site mamicki,I onie koi cekaat bebce I na onie koi ne,jas sum nova,potocno ne nova,porano bev clen,malce pauzirav,I sega pak se vrativ,mnogu mi nadostigavte,pa se nadevam ke se druzime
RE: Добредојде за новите членови ! 3.6.2012 20:08:13
mnm1986
eve zdravo i od mene ne znaev deka ima ''recepcija'' i deka treba da se prijavam ovde .Forumot e cista 5ka ima dosta interesni sodrzini i edukativni.Momentalno sum na temata bremenost,14ta nedela sum .Ne sum vo Makedonija,bremenosta ja vodam na ''zapad'' pa se nadevam deka ke razmenuvame mislenje so site trudnici i majki. pozdrav za site
RE: Добредојде за новите членови ! 19.6.2012 15:24:08
Regina
Здраво форумџики Јас дури сега го разгледав поубаво форумов и видов дека има ваква тема, јас си се претставив на една од темите за бременост. Веќе извесно време го читам форумов, но претежно на темите за бремност. Бремена сум па затоа, да соберам повеќе информации. Се надевам дека ќе имаме убава дружба, поздрав до сите рингејајки
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.