wanna be mum -> RE: Фоликулометрија (20.6.2013 18:18:33)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sibela MademoiselleNina e za zal samo 12 mm mi e folikulot ,mn ne mi porasna a veke 14den mi e od ciklusot taka da ne se nandevam i deka ke mi porasne samo Gospod,, i da ti kazam pravo veke mi se smaci posle ovoj mesec ke odam u sistina kaj d-r pancevski barem znam i ifv da naprvam tamu ke bide podobro jas kaj mojot mat gin sekoe merenje na folikuli mi naplakja 300 den za edno mocano eho 600 den, i 4 godini samo klomifeni si pijam pa mi vika abe ako sakas ifv ke napravime 3 inseminacii prvo posle ke dobieme vaucer za ifv .....pa jas mi mislam pa site pari 4 godini sto gi dadov kaj tebe da gi soberev i da odam u sistina kaj d-r pancevski pobodro ke bese... a vaka sekoj mesec ista prica. Сибела еве еден најискрен совет од мене, 4 години да се малтретираш со кломифен е мноогу, ама било-поминало, тоа било повеќе од очигледно дека не реагираш на него, има појаки и поефикасни хормони за стимулација од него, или барем комбинации со него и други лекарства, батали кломифенот доста беше оди на нареден чекор [sm=smiley36.gif] побарај мислење и од друг доктор јас искрено ти го препорачувам др. Таше од Плодност незнам од каде си ама патот под нозе и Бт ќе ти направи човекот план и програма како до [sm=duda.gif] со него си во сигурни раце многу волја убави мисли и наскоро [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|