Cacko -> RE: Хуманитарна Роденденска Акција (22.3.2010 23:18:15)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie Полна со емоции, сеуште трепераам од целото случување, малку и од мојата паника и желба за перфекција... Оставам и јас да зборуваат сите останати а и фотографииите. Само ќе кажам сите дечиња беа прекрасни... Мене впечаток ми остави Зоки малечко детенце кое се радуваше на подареното балонче и кое на крај ме испрати со други дечиња до такси и ми ја гушна ногата пред да успеам да се наведнам и да ги гушнам дечињата за пријатно. Добивме прекрасна слика рачно изработена од дечињата со многу цветови која е за сите нас и ќе ја поставиме во просториите на Рингераја (ќе ја сликам и поставам на РР) како и благодарницата. Уште еднаш огромно благодарам до Еца која е иницијатор на целото случување и која целосно се вклучи со сета желба и енергија се да излезе во најдобар ред... Огромно благодарам за професорица, мами пацувце, деничка, цаци20, Еника, Мила на мама, Андријана, Даниела сигурно ќе заборавам некого кои беа навистина најголема поддршка pu jazk,mene me zaboravi[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley36.gif[/image] izgleda sum najtivka i najmala
|
|
|
|