Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eve sum i jas.Druzenjeto bese fantasticno,no trogatelno.(imase i nekoja solza ,no mislam deka nikoj ne me vide a najmalku decinjata)Site bea presrekni,pred se na podarocite,a se razbira i najmnogu na nasite poznati pejaci.Mnogu me pogodi situacijata koga doznav deka najmaliot clen vo domot ima samo 3.5godini.Kako site go guskaa,i nosea vo rac,duri i go ranea so torticka.A toa zbuneto sto li se slucuva sega tuka???????????Mnogu bese srce.Ke go vidite na slikite.Sega ke prikacam.
Абе ние убаво си сончаме заби ама покрај Цацко не можеш да не си набиеш комплекс Среќа што Еника не беше во близина ако се сликаше и она јас ќе требаше на столче да се качам за да ме има на фотката.
Абе ние убаво си сончаме заби ама покрај Цацко не можеш да не си набиеш комплекс Среќа што Еника не беше во близина ако се сликаше и она јас ќе требаше на столче да се качам за да ме има на фотката.
Полна со емоции, сеуште трепераам од целото случување, малку и од мојата паника и желба за перфекција... Оставам и јас да зборуваат сите останати а и фотографииите. Само ќе кажам сите дечиња беа прекрасни... Мене впечаток ми остави Зоки малечко детенце кое се радуваше на подареното балонче и кое на крај ме испрати со други дечиња до такси и ми ја гушна ногата пред да успеам да се наведнам и да ги гушнам дечињата за пријатно. Добивме прекрасна слика рачно изработена од дечињата со многу цветови која е за сите нас и ќе ја поставиме во просториите на Рингераја (ќе ја сликам и поставам на РР) како и благодарницата. Уште еднаш огромно благодарам до Еца која е иницијатор на целото случување и која целосно се вклучи со сета желба и енергија се да излезе во најдобар ред... Огромно благодарам за професорица, мами пацувце, деничка, цаци20, Еника, Мила на мама, Андријана, Даниела сигурно ќе заборавам некого кои беа навистина најголема поддршка
Кажете нешто повеќе за дечињата??!! Ги гледам сликиве сега, се ежам и си мислам: Ех да ги видат нивните родители сега, вака насмеани и среќни!! од друга страна пак не знам поради која причина се оставени тие мали ангели во дом. Тажно!!
Полна со емоции, сеуште трепераам од целото случување, малку и од мојата паника и желба за перфекција... Оставам и јас да зборуваат сите останати а и фотографииите. Само ќе кажам сите дечиња беа прекрасни... Мене впечаток ми остави Зоки малечко детенце кое се радуваше на подареното балонче и кое на крај ме испрати со други дечиња до такси и ми ја гушна ногата пред да успеам да се наведнам и да ги гушнам дечињата за пријатно. Добивме прекрасна слика рачно изработена од дечињата со многу цветови која е за сите нас и ќе ја поставиме во просториите на Рингераја (ќе ја сликам и поставам на РР) како и благодарницата. Уште еднаш огромно благодарам до Еца која е иницијатор на целото случување и која целосно се вклучи со сета желба и енергија се да излезе во најдобар ред... Огромно благодарам за професорица, мами пацувце, деничка, цаци20, Еника, Мила на мама, Андријана, Даниела сигурно ќе заборавам некого кои беа навистина најголема поддршка
pu jazk,mene me zaboravi izgleda sum najtivka i najmala
Кажете нешто повеќе за дечињата??!! Ги гледам сликиве сега, се ежам и си мислам: Ех да ги видат нивните родители сега, вака насмеани и среќни!! од друга страна пак не знам поради која причина се оставени тие мали ангели во дом. Тажно!!
И јас ова му го реков на мм,кога си одевме накај дома...Со каква совест живеат тие луѓе,кога знаат дека таму некаде бие нечие срце,кое е нивна фиданка,од нив создадена...
И јас ова му го реков на мм,кога си одевме накај дома...Со каква совест живеат тие луѓе,кога знаат дека таму некаде бие нечие срце,кое е нивна фиданка,од нив создадена...
Мн малку фалеше да заплакам таму пред сите Прееска му викам на Лука “ Да можам сите ке си ги посвојам“...срце ми се кине за нив
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.