Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Jas se mislam na 13ti so mm. Ti nema da zavrsis so rabota profesorice, toa e posle 12? Bas sega uplativ vo banka.
јас сум обично до 13:30 на работа ама ако нема некоја роба да доаѓа меже ќе стигнам. во секој случај мм ќе дојде со дамјан во 12 а јас можеби ќе ви се приклучам покасно.
битно за 22 ри планирам да дојдам.
ајде уште еднаш да повториме кај се наоѓаат местата на настаните.за оние што не прателе ситуација
Jas so golemo zalenje moram da kazam deka za vo sabota nemozeme da prisustvuvame .Elena od 1 e na super zvezda,a sega ne smeeme na gubime bidejki se ucat novi koreografii za novite pesnicki.Zatoa za 22 ke gledam da dojdam.
Голема Роденденската хуманитарна акција Влатко и Републиканците пеат за Рингераја... Се подготвува голема Роденденската хуманитарна акција по повод една година постоење одголемиот интернет медиум за семејство во регионот Рингераја.мк што ќе се одржи во домот за деца без родители 11 Октомври. Забавата ќе се случи на 22. март, понеделник, во 18:30 часот во домот 11. Октомври. Ќе присуствуваат голем број од ексклузивците на продукција Република како Влатко Лозановски, Панчо и Андреј од ДНК, Дарко Илиевски, Димитар Андоновски и Магдалена Цветкоска. Настанот е во организација на веб-порталот за семејство www.ringeraja.mk и по тој повод најавено е присуство на многу сегашни и идни Рингераја родители, дечињата од домот, наши соработници и партнери, со цел да задоволиме одредени потреби на самиот дом. http://mmm.com.mk/?ItemID=D192C2ED86A6404E9BE3E5CA5C3FE90C
Нема голема промена во уплатата, има плус двеста денари, затоа сметам дека треба сите заедно да ја прошириме информацијата, да покажеме колку моќна заедница сме и да се стремиме кон максимум. Јас искрено се надевам дека ќе собереме средства за една машина, но ние сме големо семејство и секој еден од нас со минимална донација ќе помогне да им обезбедиме повеќе машини. Информирајте ги своите пријатели, секој ќе се почувствува барем за момнет поубаво кога зане дека барем со нешто придонел за тие дечиња без родители
Драги мои на роденденот на рр во домот ќе пеат Влатко Лозановски, Панчо и Андреј од ДНК, Дарко Илиевски, Димитар Андоновски и Магдалена Цветкоска, но доколку немаат обврски ќе дојдат и Врчак, Оливера... и останатите ексклузивци на Продукција Република. А јде да ги направимесписоците, кој кога ќе дојде
Во сабота доаѓам 99,99%,а за на 22 Март сум 50-50 заради тоа што е Младенци,па не знам каква ќе биде состојбата...А баш би сакала да бидам дел и од тоа случување!!!
Ауф, колку ми е мака што нема да можам да дојдам само поради тие Младенци, та зор било да се на 22. Барем забавата да беше малку порано, туууууу јаз`к!
ajde da go vidime spisokot koj ke dojde vo sabota??? samo da im kazam na mamickite koi imaat malo bebusce da ne se vadat deka bebenceto im e malo posto Elena koga bese na prvata zabava rr imase samo 2 meseci i 10 dena na niv im e interesno da gledaat decinja ajde sto poise da dojdete
на 13.03 сега во сабота доаѓаат (на мое, а сигурна сум и на сите други, големо задоволство)
Професорица со маж и и лепотанот Дамјан Мами со маж и и порцеланската кукла Лука Цацко со маж и и со Елена тројанска, мома убава Лидијас Анушка Пацувче (99.99% ) Кристина со близначките Маца со маж и и најубавите очи на светот - Нина Неничка со комшики (браво Неничка) Викса со мажот и Петарче Април со керќа и која има најнесекојдневно а убаво име Калија Цаци со маж и и со малиот шмекер
Пријавувајте се ајде за во сабота, да не сум испуштила некој, па да го правам и другиот список за на 22.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.