Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Е ама сте со дативе Јас на 13 сум на свадба..денес дознав, а на 22 сакам ама незнам дал ке прави другарка ми младенсци..тоа се прави ли или идеш кај тие што се венчале скоро...незнам како е..како и да е за 22 ке гледам да дојдам. Во мегувреме ке донирам, жал ми е што не успеав до сега...милион работи имам да завршам на работа.
Аиии, младенци се на 22?! Е не е можно!!! Ќе си пукнам од мака! Ние лани се земавме, што значи ќе ни идат гости. Па барем да беше сабајлечи или така напладне па ќе киднев набрзина, а вака?!?! Ау, не ми се верува! Дај вратете го на првичниот датум :)
И јас имам во план да дојдам во игротека со ангелче па ке видиме здравје а само сакав да прашам од колку пори најмалце може да се даде , и дали ке може само на рака наместо во банка и колку има собрано
Kako mozime da pustime pari nie so ne sme vo MK?, ima nekoja posebna smetka???
Dokolku ima,koja e taa???
Za decinjata bez roditeli neli e akcijata.....
Точно, акцијата е за дечињата без родители, поточно за машини за сушење алишта. Имавме уплата и од Агнес од Словенија, а сите кои не сте во Македонија можете да уплатите на следнава сметка
со назнака: „ Заедно растеме со децата без родители “.*За девизно плаќање од странство: IBAN: MK 07 210 7220000033 65; SWIFT: TUTNMK22
И јас имам во план да дојдам во игротека со ангелче па ке видиме здравје а само сакав да прашам од колку пори најмалце може да се даде , и дали ке може само на рака наместо во банка и колку има собрано
Неничка мила, најмалку можеш и 50 денари, немаме лимит поставено. Инаку до денес на сметка има 7200 денари.
Како што гледавме машините за сушење се движат од 9000 до кај 20 000 денари. Јас се надевам дека ќе успееме да собереме доволно средства барем за една машина.
Kako mozime da pustime pari nie so ne sme vo MK?, ima nekoja posebna smetka???
Dokolku ima,koja e taa???
Za decinjata bez roditeli neli e akcijata.....
Точно, акцијата е за дечињата без родители, поточно за машини за сушење алишта. Имавме уплата и од Агнес од Словенија, а сите кои не сте во Македонија можете да уплатите на следнава сметка
со назнака: „ Заедно растеме со децата без родители ".*За девизно плаќање од странство: IBAN: MK 07 210 7220000033 65; SWIFT: TUTNMK22
А бре жени па вие све закажале средба а јас дури сега гледам,слабо скоро ич не ве дружам сите три деца ми се со бронхопнеумонија но малку се подобри па се надевам дека до 13 ќе оздравиме па да се видиме
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.