Bethany -> RE: Првото запче (5.9.2012 23:06:10)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: majka na eva ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany мајка на Ева, симпоми се различити кај секое дете. Може да има проблем при никнување , а и не мора. Кај син ми симптоми се: ненормално бутање се и сешто в уста, будење навечер со плач(2-3 ноќи) , одбивање храна. Е сега последниот заб кога ни излезе имаше и мека столица, не пролив ама честа и мека. И онака побели му на местото каде треба да излезе и набрекне. И не се грижи, ќе излезе кај и да е, само нека излезе лесно. [sm=smiley1.gif] сега баш имаме некои симптоми за никнување на запче,не сака да јаде,има пролив,става се во уста,се чеша од масата-ја глода...а друго што ми е интересно и чудно е што сабајле кога ја хранев со лажиче нешто ми тропкаше,и си помислив Ете го и првото запче[sm=smiley1.gif].ама го немаше[sm=smiley13.gif]само одоздола и е бела жлабината,како за две запчиња да ќе и излезат наеднаш.сигурно кај и да е овие денови би требало[sm=smiley1.gif]само ме чуди зошто тропка.или пак има а јас не можам да го видам[sm=zmeden.gif] Ako tropa, tuka e [sm=smiley1.gif] Ke proviri za nekoj den. Mene taka mi imaat kazano, ako ima belo, da zemam so lazice i da vidam tropa li, jas ne probav, nemase potreba, ama ete kaj tebe, pa sto drugo tropa ako ne toa [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|