Darky -> RE: Првото запче (20.10.2012 1:55:47)
|
Nie na tocno 5 meseci gi izvadivme dvete dolni zabcinja, potoa nedela dena pred da napolni 6 meseci niknuvaa i 4 gorni. sega veke imame 6 meseci i se gledaat site 4 gore!! Ova e post od porano koga sum pisala tuka! Na maz mi mu izlegle rano, pa izgleda genetika e toa, ama srednoo imam medicinsko zavrseno, i mi kazuvaa deka ako niknuvaat pokasno pozdravi ke im bidat, taka da bez gajle ke izlezat, 3 dentinoxi potrosiv do sega a dzabe, nisto ne pomaga... I cetka za zabi mu ja plaknam so voda, i ja nosi kaj sto mu niknuvaat sam! ИЗВОРНА ПОРАКА: majka na eva ИЗВОРНА ПОРАКА: Darky 12 zapcinja, na 28 polnime 11 meseci, sega veke se gledaat ubavo cetvorkite, ama nepcata mu se nadueni kaj mestoto na trojkite, mi kazale deka tie se najproblematini, izgleda ke slavima rodenden so site 20 zapcinja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], ama zatoa jas na sekoe mozno mesto od teloto imam po edno saatche od zapcninja [sm=smiley13.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]браво за вас.многу заби имате[sm=jezicek.gif]а ме интересира првото запче на колку месеци излезе па сега толку многу забииииииии...[sm=smiley1.gif]и ева е 11месеци ама има само 2запчиња
|
|
|
|