Annet
|
fala ti mnogu isto kako da se slusam jas,of lele vazno da se zdravi i zivi,fala najmnogu,kazi mi za kolku vreme ti prestana mlekoto,i so kolku voda piese,so mnogu ili malku voda gi piese bromergonot??? ИЗВОРНА ПОРАКА: mamapi Lele Annet istiot slucaj kako mojot!Mojata malecka ne sakase ic da cica a jas imav mleko za 3 deca da dojam!Se macevme cela nedela za cicanje,ama ne sakase,bradavicite mi bea katastrofa,krv tecese od niv,duri desnata mi bese malku potkinata!Se izmolzuvav vo sise i i davav da jada,taka sakase da jade,a da cica nikako!Mi go zaprea mlekoto so Bromergon lekovi,zasto veke fativ mastit,kurtuliv za malku da ne me secat!Znaci nie od vtorata nedela sme na adaptirano mleko,pieme hipp 1 combiotic,se rakovodam do nekade spored upatstvoto,ama znam i poveke da i dadam,zasto samata si bara,lakomka e!Orientiraj se spored kutijata,pa ako saka uste napravi i plus uste 30 ml,ako gi ispie ok,ako ne nikomu nisto,vazno bebeto da ne e gladno.Moeto bese gladno edno vreme,zasto gi slusav doktorite koga mi vikaa,ne smees poveke od pisanoto na kutijata da i davas,ama doma bese piskotnici,mnogu e zalno da go gledas bebeto gladno,srceto ke ti pukne!Neka si jade bebusot kolku saka i da te predupredam,ako ti dadat lekovi za zapiranje na mlekoto,a ne inekcija,kupi si 1 kg nes kafe,oti mnogu teraat na spienje tie lekovi!Pozz
|