|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде се...?
10.6.2010 11:55:03   
elle
каде е рипче???????user posted image

Само едно нешто е поубаво од тоа да бидеш жена, а тоа е да бидеш МАЈКА

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 276
10.6.2010 17:56:14   
Rossana
Ти сега се сети на неа? И пречеше тоа што постарите членови ја напуштија РР па и она престана да пишува.

(Одговор на членот elle)
Непосредна врска до пораките: 277
10.6.2010 23:23:08   
nadica
многу наши постари членови не пишуваат како
еце, мами, професорица, мотхер29, мила на мама, мис, рипче, алех_мо, билјана_г, цацко, цаци20, еника, бебица, драгана_ване, весна, адријана, неницка, април, пацувце, haley, mammy,... нека извинат тие кои не ги спомнав

сепак мислам дека повеќето не читаат и затоа user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за сите нив

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 278
11.6.2010 10:13:52   
Maca25
еве и од мене user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 279
11.6.2010 10:42:37   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eve i od mene

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 280
11.6.2010 19:37:45   
vezilka RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image и од мене..

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 281
12.6.2010 18:13:45   
denicka
iako ne pisuvam, tuka sum, ve citam. i jas vas ve guskam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 282
20.6.2010 0:29:54   
nadica
луѓе россана ни ја нема неколку дена а рече дека ќе не дружеи до крај на месецов user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 283
20.6.2010 0:38:28   
Viktori
Мелоди? Каде е мелоди? и Gluck или како беше да не барам сега .....

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 284
20.6.2010 13:10:28   
Тања РР
И јас помислив на нив. Има ли некој инфоuser posted image

There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 285
20.6.2010 23:26:17   
nadica
мамичка3 исто така ја нема подолго време

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Тања РР)
Непосредна врска до пораките: 286
20.6.2010 23:35:21   
denicka
mamicka3 nema internet user posted image

Bless and you will be blessed!

Непосредна врска до пораките: 287
21.6.2010 0:03:18   
Bitolcanka
И јас забележав дека ги нема Мелоди и Росана - беа многу активни во последно време ... user posted image Каде сте пријателки? Мелоди можеби е професионално ангажирана овој период user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 288
21.6.2010 0:12:22   
Bogdancanka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image за сите наши рингерајки што ни ги нема каде сте милички?

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 289
21.6.2010 0:20:06   
veda
Eve jas kako nova ringerajka user posted image   probvam da vi se pridruzam user posted image user posted image user posted image user posted image i tuku vlegvam vamu-tamu, pa ova vidi pa ona ,a posto ne sum pisuvala predhodno na forumi nekako mi e cudno i nejasno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 290
21.6.2010 0:27:06   
Bogdancanka
најпрво добредојде мила user posted image user posted image user posted image user posted image за тебе мила и за се што треба прашај ние ќе ти објасниме да не луташuser posted image user posted image user posted image

еве тука можеш да ни пишеш нешто повеќе за тебе да се запознаеме
http://www.ringeraja.mk/forum/m_59/mpage_1/key_/tm.htm

(Одговор на членот veda)
Непосредна врска до пораките: 291
21.6.2010 0:27:41   
Bitolcanka
Добредојде Веда user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image што реши да ни се придружиш - си го направила вистинскиот избор user posted image user posted image user posted image Не е воопшто тешко, се е работа на навика и време. Ќе видиш, за брзо (по редовна посета и дружба user posted image ) ќе му го земеш редот на форумот и ќе ти биде секојдневие - како 2 и 2 user posted image Пријатна дружба user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот veda)
Непосредна врска до пораките: 292
23.6.2010 1:07:11   
veda
Fala vi na site  kolku ste miliuser posted image Dobro e eve pocnav i da vrakam kade sto treba hahahahahauser posted image user posted image user posted image user posted image Mislam se snajdov ,i mi se razjasni kolku tolku...Pa koga veke eve kako taka kontaktiram i jas so vas znaci na dobar pat sumuser posted image user posted image user posted image user posted image POZDRAV DO SITEEEE NAJDOBRI STE!!

Tajnata na svoeto srcene ja zadrzuvaj sa sebe prijatele! Kazi mi ja mene, skrisum,samo mene. Ti sto se nasmevnuvas tolku ljubezno,sepni mi tiho, ke te slusne moeto srce, ne moite usi....

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 293
23.6.2010 8:09:36   
arh_diz
melody ja nema

Биди тоа што си

(Одговор на членот veda)
Непосредна врска до пораките: 294
23.6.2010 20:55:32   
Bogdancanka
klik klik  se izvinuvam proba beseuser posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka -- 23.6.2010 20:58:46 >

Непосредна врска до пораките: 295
23.6.2010 22:41:56   
Annet
ве поздравувам сите,јас сум тука .ѕиркам секој ден по малку и мислам на васuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 296
23.6.2010 22:43:26   
Maca25
Анет што те нема?!? 

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 297
23.6.2010 22:49:33   
Annet
Малку ке ми простите,ама мм се врати од долгиот службен пат, по 5 месециuser posted image .И сега малку повеке време сум со него,но наогам време и да видам што се случува тука, дали на некој му е роденден, дали има некое бебенце.....како и да е ѕиркам.

Сега работам на случајотuser posted image user posted image user posted image

Поздрав најголем за сите вас и само убави вести чекам да прочитам user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 298
24.6.2010 9:47:37   
arh_diz
Ajde Annet cekame da ne izraduvasuser posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 299
5.7.2010 19:48:49   
Палешка РР
нииииииииииииииииикиииииииииииии, каде сиииииииии?
Со радост би го протресла јужниот сосед за да те најдам user posted image

Кам бек хиар...диар user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.