|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Каде се...?
11.5.2010 15:41:04   
ripce
пенелопаuser posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 251
11.5.2010 17:09:25   
penelopa
ИЗВОРНА ПОРАКА: ripce

пенелопаuser posted image

Тука сум  ripče...деновиве имам повеќе мачнини па помалку седам на нет..

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 252
11.5.2010 17:22:40   
niki
Боцко да се јави под итно!

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 253
11.5.2010 23:24:24   
Боцко
niki is back!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sometimes it is the people who no one imagines anything of, who do the things that no one can imagine.

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 254
12.5.2010 1:23:35   
Cacko
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gari68

За Еца е јасно поради што одлучи да не пишува на РР,а останатите се солидаризираа со нејзината одлука односно застанаа на нејзина страна во недоразбирањето што го имаше со претпоставените.Со тоа се покажа дека оние членови кои се дружеа на средбите станаа премногу блиски и нивната блискост ја издигнаа над РР односно поважно им беше да ја подршат Еца отколку да останат активни на РР и со своите постови да помогнат на многумина на кои им е потребна помошМеѓутоа РР не ни Julie членовите кои веќе не се активни, РР се сите оние кои се мајки,татковци и оние кои во нареден период сакаат да бидат и додека има мајки со мали бебенца,бремени жени и оние кои се обидуваат да забременат ќе постои и РР.
И јас се радувам што постојано се приклучуваат нови членови кои внесуваат ведар  тон на РР,како што тоа го правеа и оние што не се веќе активни на РР

user posted image user posted image user posted image devojce,od pricina sto si clen tek nekolku dena ne mozes da svatis sto se izdiga nad sto.rr ja stvorija tie luge,a luge kao tebe koi doagaat na gotovo t.e nacekuvaat nesto veke stvoreno vaka samo moze da komentiraat.od denes gubite uste eden clen,stvarno se trudev denoive da probam da ostanam ali iskreno nema hemija,nema draz da se komentiraat ovie raboti veke,ne mi e interesno veke.drago mi e sto si gi zapoznav prijatelkite na rr a druzbata so niv ke mi prodolzi..fala bogu sto sme si srodni dusi i pak si se najdovme ,samo na fb si imame grupauser posted image user posted image user posted image ostanete so zdravje
p.s ke citnuvam i tuka ali samo stvari za bebinja a ne i i druzenja so vas

Think Pink

(Одговор на членот Gari68)
Непосредна врска до пораките: 255
12.5.2010 1:42:10   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Cacko

user posted image user posted image user posted image devojce,od pricina sto si clen tek nekolku dena ne mozes da svatis sto se izdiga nad sto.rr ja stvorija tie luge,a luge kao tebe koi doagaat na gotovo t.e nacekuvaat nesto veke stvoreno vaka samo moze da komentiraat.od denes gubite uste eden clen,stvarno se trudev denoive da probam da ostanam ali iskreno nema hemija,nema draz da se komentiraat ovie raboti veke,ne mi e interesno veke.drago mi e sto si gi zapoznav prijatelkite na rr a druzbata so niv ke mi prodolzi..fala bogu sto sme si srodni dusi i pak si se najdovme ,samo na fb si imame grupauser posted image user posted image user posted image ostanete so zdravje

Cacko?user posted image user posted image user posted image jas li sum vinovna?user posted image

(Одговор на членот Cacko)
Непосредна врска до пораките: 256
12.5.2010 10:09:05   
Gari68
Россана не знам зошто плачење по некој што отворено не сака да те дружи,пред 2 недели на врвот на јазикот и беше да ти рече "ај оди си од РР не ни требаш".
А морам и нејзе да и одговорам,бидејќи демек мојот пост ја натерал да се откаже од дружење со активните рингерајки.
Како прво колку шти си ти Цацко машко толку сум и јас девојчеuser posted image .Ако сум се логирал пред 5 дена не значи дека сум нов ,РР ја пратам уште од Август 2009 преку никот на сопругата,што значи  не ти држи тоа дека не знам што се случувало на РР.Ако некој ја издигна РР на највисоко ниво тоа е ЕЦа и никој друг,сум рекол дека личност како неа ретко се среќава и имав среќа да ја запознаам и во живо,само можам да изразам жалење што не најдоа заеднички јазик со раководниот тим на РР.
Со среќа нека ви е дружењето,дружењето е една работа а потребата од разменување искуства со проблеми околу забременување,текот на бременост и проблеми на децата  е сосема друга работа.Е баш затоа реков дека РР ќе постои и нема да згасне.

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 257
12.5.2010 10:22:24   
niki

Епа фино, убаво, браво! Ја создадоа РР и сега може и да ја срушат, нели, зошто да не! Наша Македонија со јадни 2 милиони жители веќе има три форуми за родители, па зошто да не си создадеме и еден четврти ете бидјќи не бива за создавање. А дали знаеме да го сочуваме тоа што сме го создале тоа е друго прашање.
Незнам што се случило меѓу Елена и Јуле, ни што им се случува на модераториве што веднаш после смена си одат, ни зошто другите членови што биле пријатели со Елена си одат, но се ми се чини дека имате подзаборавено дека не така одамна, пред да станете модератори, стари членови и пријатели сите бевте обични нови членови овде. Рр постоеше и пред Мами и пред Мотхер и пред Професорица и пред Цацко и пред мене и пред многу други.
Изгубената драж не е вина на новите членови што дошле на готово туку на старите.
Но добро, можеби ви треба малку ладење и релаксација за да со нови сили се вратите и го продолжите она што го имавте започнато овде, јас тоа би сакала да се случи, а сигурно и останатите. Или бар понекогаш не удостоиете со некое Здраво бидејки и непријатели да сме си биле немора да вртиме глава кога ќе се сретнеме. На крајот членовите не ја сменија Еца, па тие да бидат казнети поради тоа. А со ова што го правите тоа го постигнувате.
Како и да е боже здравје никој никого на ништо не може да натера, секој сам си го носи крстот што си го одбрал. Нека ви е среќно и долговечно дружењето, овде ќе недостигате.....

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

Непосредна врска до пораките: 258
12.5.2010 10:36:39   
melody
ИЗВОРНА ПОРАКА: niki

Епа фино, убаво, браво! Ја создадоа РР и сега може и да ја срушат, нели, зошто да не! Наша Македонија со јадни 2 милиони жители веќе има три форуми за родители, па зошто да не си создадеме и еден четврти ете бидјќи не бива за создавање. А дали знаеме да го сочуваме тоа што сме го создале тоа е друго прашање.
Незнам што се случило меѓу Елена и Јуле, ни што им се случува на модераториве што веднаш после смена си одат, ни зошто другите членови што биле пријатели со Елена си одат, но се ми се чини дека имате подзаборавено дека не така одамна, пред да станете модератори, стари членови и пријатели сите бевте обични нови членови овде. Рр постоеше и пред Мами и пред Мотхер и пред Професорица и пред Цацко и пред мене и пред многу други.
Изгубената драж не е вина на новите членови што дошле на готово туку на старите.
Но добро, можеби ви треба малку ладење и релаксација за да со нови сили се вратите и го продолжите она што го имавте започнато овде, јас тоа би сакала да се случи, а сигурно и останатите. Или бар понекогаш не удостоиете со некое Здраво бидејки и непријатели да сме си биле немора да вртиме глава кога ќе се сретнеме. На крајот членовите не ја сменија Еца, па тие да бидат казнети поради тоа. А со ова што го правите тоа го постигнувате.
Како и да е боже здравје никој никого на ништо не може да натера, секој сам си го носи крстот што си го одбрал. Нека ви е среќно и долговечно дружењето, овде ќе недостигате.....

Pa dali ke nedostigaat ili ne vremeto ke pokaze megutoa edna rabota ne mi e jasna.Dajte bre koj ne saka da pisuva na rr neka ne pisuva i ne mora toa da go objavuva neka si se povlece dostoinstveno ,a posle i ako se premisli neka se pojavi bez nekoja pogolema prasina da se diga okolu toa ko sto napravi ti niki super bese .Seto ova samo stvara negativna energija a pozitivnosta bas se cuvtvuvase ovie nekolku dena. 

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 259
12.5.2010 10:49:04   
niki
Не ми е јасно ни мене многу што, се надевам некој ден ќе ми се разјасни.... не е ни битно на крајот на краиштата......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ова е за сите што сакаат да останат на РР

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 260
12.5.2010 11:21:20   
Bitolcanka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ова е за сите што сакаат да останат на РР

Потпис !

Без оглед на се', ветувам дека никогаш нема да ја напуштам нашата РР, се' додека истата постои. user posted image user posted image user posted image за нашата РР user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 261
12.5.2010 11:22:42   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: melody

Pa dali ke nedostigaat ili ne vremeto ke pokaze megutoa edna rabota ne mi e jasna.Dajte bre koj ne saka da pisuva na rr neka ne pisuva i ne mora toa da go objavuva neka si se povlece dostoinstveno ,a posle i ako se premisli neka se pojavi bez nekoja pogolema prasina da se diga okolu toa ko sto napravi ti niki super bese

I totalu agree user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 262
12.5.2010 11:23:34   
Bitolcanka
totaly - грешка од голема возбуда user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 263
12.5.2010 11:24:55   
Leonida

Не ми е јасно ни мене многу што, се надевам некој ден ќе ми се разјасни.... не е ни битно на крајот на краиштата......

Ни мене не ми е јасно и ич, ама баш ич не сакам да ми се разјасниuser posted image
Секој кој што смета дека треба да си оди од рр нека си оди и готово! А не сега ке се препукуваме и демонстративно ќе ја напуштаме рр. Мислам, ако нема некој попаметна работа од тоа тогаш.... Не мислите дека се претера со сето ова??? Наместо да си читаме и пишуваме на други теми кои ни се првенствени и за кои сме се зачлениле ние се замараме со глупости.
Добро рече Палешка во една тема: 'Абе жени'user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 264
12.5.2010 11:26:42   
Bitolcanka
user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Leonida)
Непосредна врска до пораките: 265
12.5.2010 12:38:28   
fantom

Россана не знам зошто плачење по некој што отворено не сака да те дружи,пред 2 недели на врвот на јазикот и беше да ти рече "ај оди си од РР не ни требаш".
А морам и нејзе да и одговорам,бидејќи демек мојот пост ја натерал да се откаже од дружење со активните рингерајки.
Како прво колку шти си ти Цацко машко толку сум и јас девојчеuser posted image .Ако сум се логирал пред 5 дена не значи дека сум нов ,РР ја пратам уште од Август 2009 преку никот на сопругата,што значи  не ти држи тоа дека не знам што се случувало на РР.Ако некој ја издигна РР на највисоко ниво тоа е ЕЦа и никој друг,сум рекол дека личност како неа ретко се среќава и имав среќа да ја запознаам и во живо,само можам да изразам жалење што не најдоа заеднички јазик со раководниот тим на РР.
Со среќа нека ви е дружењето,дружењето е една работа а потребата од разменување искуства со проблеми околу забременување,текот на бременост и проблеми на децата  е сосема друга работа.Е баш затоа реков дека РР ќе постои и нема да згасне.

potpis

(Одговор на членот Gari68)
Непосредна врска до пораките: 266
12.5.2010 12:48:56   
fantom

Potpis potpolno se soglasuvam so Niki,koj saka da si odi sreken mu pat,koj saka da dojde dobredojde,ta sega ke pravime dramaticni postovi,zs?se ocekuva nekoj da pocne da roni solzi po nekoj?
Koga velev uste na pocetokot od moeto zaclenuvanje deka se oseka deka tuka postojat klanovi i lobi,vie ke me tepavte.Kontriraj i na edna i site so ja podrzuvaat ke te tepaat.Si izlese edna site po nea.Bidete edinstveni i svoi bre!I dosta so vakvi postovi kade se izrazuva zalenje i kukanje zs nekoj ne napusta,sekoj si znae zosto.Mozebi pa na konkurencijata na ovoj forum i odgovara vakva atmosfera a mozebi i ja ima predizvikano takticki.Ne e bitno uzivajte vo RR druzete se,razmenuvajte iskustva  i toa e toa.Pozdrav do site! A ednas kazav i pak ke kazam RR i ovoj forum nema da zgasne,bidete sigurni vo toa!!!

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 267
12.5.2010 12:57:55   
niki
И јас со тебе се сложувам Фантомuser posted image

(Одговор на членот fantom)
Непосредна врска до пораките: 268
12.5.2010 13:10:55   
Medo
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 269
12.5.2010 13:50:29   
brineta88
Не можам а да не искоментирам. Во потполност се согласувам со постот на ники. Сјајот на рр нетреба да згасне. Доколку некој го напуштил сајтот тоа е негово право. Не се сложувам со тоа што го напиша цацко за новите членови. Јас сум прилично нов член и не сум јас крива што подоцна ја открив рр. Сега што нетреба да коментирам и да давам сови мислења. РР е за сите и никој нетреба да кажува дали некој треба да си оди или ако веќе си заминал да се врати. Кој како што му одговара и како што  сака така ќе си прави.

Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...

(Одговор на членот Medo)
Непосредна врска до пораките: 270
12.5.2010 14:11:59   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: Rossana

Cacko?user posted image user posted image user posted image jas li sum vinovna?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image blagodaram Gari68 sega se cuvstvuvam podobro.
Jas prva pocnav so dramaticno napustanje na rr i poradi konfliktot so cacko mislev deka jas doprinesov da si odi, no posle vasite postovi svativ deka vie ste vo pravo.  Pozdrav do site na rr. Ve sakam site user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i nema da ve napustam.

< Поракaта ја уредил Rossana -- 12.5.2010 14:13:11 >

Непосредна врска до пораките: 271
12.5.2010 14:17:31   
ripce
Веќе ми одите на нерви, со сето ова... па дајте се однесувате како мали деца... си играм не си играм, ама ако не биде по мое ќе ве напуштам, е добро ај нема да ве напуштам!

Па кој сака да си оди нека си оди... со секој се може, без секој се може... кога можам да живеам без мајка ми, која ми беше меѓу трите најважни личности во животот ќе можам да преживеам без било кој!

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

Непосредна врска до пораките: 272
12.5.2010 14:19:49   
Viktori
Мислам дека веќе нема поента да плачеме или да жалиме за членови на форумов, затоа што како и да е има каде да ги видимеuser posted image
Дајте да баталиме муабети за едни исти луѓе кои не се присутни и да се фокусираме на тие што се. Не можеш да натераш некој да остане или да се врати ако не сака. Ама можеме наместо да плачеме на секоја тема, да ја направиме РР повесела и пошарена како што беше кога јас се зачленив.user posted image

За Росана user posted image user posted image  

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

Непосредна врска до пораките: 273
12.5.2010 14:23:44   
ananikol
Ne Rossana porakata od Cacko ne ti bese nameneta tebe..
ami na GARI..

Mene licno mi e mnogu krivo so ete i Cacko ne napusti
kako sakate recete,pisuvajte ili mislete ama malku pomalku
site kvalitetni clenovi ne napustaat..zalnoooouser posted image user posted image user posted image

IMAM pravo na svoe mislenje i iznesuvanje na istoto zatoa ako nekoj misli da me komentira ke go zamolam da ne go pravi toa bezuspesno....user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 274
12.5.2010 14:36:51   
Rossana
ИЗВОРНА ПОРАКА: ananikol

Ne Rossana porakata od Cacko ne ti bese nameneta tebe..
ami na GARI..

Mene licno mi e mnogu krivo so ete i Cacko ne napusti
kako sakate recete,pisuvajte ili mislete ama malku pomalku
site kvalitetni clenovi ne napustaat..zalnoooouser posted image user posted image user posted image

IMAM pravo na svoe mislenje i iznesuvanje na istoto zatoa ako nekoj misli da me komentira ke go zamolam da ne go pravi toa bezuspesno....user posted image user posted image user posted image

Znam deka bese za gari, jas zboruvam za debatata pomegu mene i cacko od pred nedela dve.user posted image

(Одговор на членот ananikol)
Непосредна врска до пораките: 275
Страница:   <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  9 10 [11] 12 13   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.