Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Samo sto se vrativ od CTG i mi rekoa deka poragajot moze da zapocne sekoj moment , mi zakazaa pak za vo petok, i toa doktorkata mi vika vaka:"Epa Adrijana ako ne se porodis do petok ke dojdes pak na CTG":))) ja vikam ama kako ako ne se porodam??? i ona vika :"pa taka bebeto ide" Leleee kolku se vozbudiv ke se guskame uste malku
ајде мила, со лесно...тука сме за тебе..знаеш дека ке те бодриме во секој момент од пораѓајот и со нетрпение ке чекаме да се вратиш и да ни раскажеш се
Samo sto se vrativ od CTG i mi rekoa deka poragajot moze da zapocne sekoj moment , mi zakazaa pak za vo petok, i toa doktorkata mi vika vaka:"Epa Adrijana ako ne se porodis do petok ke dojdes pak na CTG":))) ja vikam ama kako ako ne se porodam??? i ona vika :"pa taka bebeto ide" Leleee kolku se vozbudiv ke se guskame uste malku
леле Андријана, па јаси ти нели ист термин имаме . Јас утре ке одам на цтг , да не ми рече и мене еве ја иде
Fala vi za poddrskata na site, mnogu sum vozbudena od bolnica trcav ko luda za da pisam tuka Srnicka, ne se znae moze ke ti kazat i na tebe vakvo nesto Mnogu sum srekna i isplasena po malce i site cuvstva mi se izmesani, moze i da se iznaplacam poposle
I da se isplaces, toa se solzi radosnici, iskreno posakuvam i mene da mi kazat takvo nesto, mnogu sakam da si se guskame, vikendov sve sme i kupile, ispravme, ispeglavme i se smestivme vo skafceto nejzino.edvaj edvaj cekam.
Јухуу, само да ми ви кажам дека сега уште малку тргнувам накај Систина на контрола и ќе си го видиме нашето смешничко мешњаче . Во 16:30 ни е прегледот, па штом се вратам следуваат деталите. Срцето ми е сто на саат, аух, колку сум воздудена (ама малкучку и исплашенка, само псссст за тоа )
Еве не’, се вративме, дури и шетнавме малку, се подновивме... Туку, лелееее убавица на мама, ау колку е немирна и правеше смешни гримаси, ни се плезеше и чматкаше со устето и малку ги отвори очињата. Имаме еден куп сликички. Најважно е дека се’ е добро, си се шетка низ стомакот, тешка е 1 465 грама (а не како што матичниот пресметал 1 777,2). Др. постојано ми се смееше на прашањата, ама разумен човек и сфати дека тоа ми беа само потреба за потврда дека се’ е во ред.
Многу убави работи се изначитав,се разнежив.Иако сум 24 недела се мислам дека деновите ќе ми летнат за минутка.Од една страна одвај чекам како нашиве рингерајки ,а од друга страна многу ми е убаво вака ,па сакам да потрае.
Нека ви е лесно на сите што сте на чекор до најубавиот момент,слушајте ги докторите и господ нека ви дава сила и лесни поподувања,а ние останатите ве чекаме со детаљи од породувањата и секако од малите срцки....
Вечерва бевме на контрола.Др ни потврди дека е девојче,веке 100%.....Многу сме срекни бидејки сите сакавме женско.Но сепак најважно ми е дека е се ок. Др ми израчуна дека сум 23 недели и 2дена и дека сите пропорции одговараат на возраста,постелката е напред, а женскава тежи 700гр.
Срце на мама да ја видевте само како беше активна како да знаеше дака ја гледаме,а др ни кажа дека обично вторите деца биле поактивни и затоа порано им се чувствуавле движењата. Многу се разнежив ,па тоа е прекрасно чувство....
Срце на мама да ја видевте само како беше активна како да знаеше дака ја гледаме,а др ни кажа дека обично вторите деца биле поактивни и затоа порано им се чувствуавле движењата. Многу се разнежив ,па тоа е прекрасно чувство....
Само мајките го имаат тоа задоволство,најбавото чувство на светот.ММ беше со мене и тој се разнежи ама мислам дека мајка си е мајка,па сепак го чувствуваш во себе......
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.