Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Информативни средби за Матични клетки 26.6.2009 13:03:49
Julie1
На 1 Јули во 19:30 часот во Александар Палас, Cryo Save не поканува да се дружиме и информираме за матични клетки. Со одглед на тоа што Cryo Save ни направија чест и дојдоа на нашето прво Рингераја дружење убаво би било и ние да ги почестиме со наше присаство. Предлагам да се организираме заедно и да одиме и се информираме.
< Поракaта ја уредил Julie -- 26.6.2009 13:09:15 >
RE: Информативни средби за Матични клетки 28.6.2009 18:19:37
Julie1
Селма остави ни во ПП твој контакт и ке исконтактираме дополнитлно кај да се чекаме. Сите корисници на Рингераја имаат официјална покана да пристаствуваат на тоа предавање. Драго ќе ни биде да се запознаеме, дружиме и информираме. Јас предлоќив претходно да одиме до парк, но незнам како ке биде времето. Ке се договориме дополнително!
RE: Информативни средби за Матични клетки 28.6.2009 18:24:51
Еца
Дефинитивно да се чекаме во 18.45 пред Александар Палас, може?Селма ќе не препознае по мене ајде Селма пријави дека доагаш.Инаку и јас би сакала да се прошетаме, ама веќе сум ептен голема
RE: Информативни средби за Матични клетки 29.6.2009 21:24:20
Julie1
Сите кои ке дојдат во Александар Палас на предавањето за матични клекти, а нема да дојдат организирано со нас, треба на рецепција да прашаат за просторијата каде ќе се одржи предавањето (Мезанин 4), и дека доаѓаат по покана на Рингераја и Би-Мек. Влезот е бесплатен. Се надевам дека сите со задоволство ќе ги слушнеме информациите од експерти кои Би-Мек ни ги нуди. Вистинската инфорамција, во право време и од вистински лица е од значење за секого, се согласувате нели?
Се гледаме!
< Поракaта ја уредил Julie -- 29.6.2009 21:25:40 >
RE: Информативни средби за Матични клетки 29.6.2009 22:58:47
Julie1
Мами нема долго да биде, но ке ги исконтактирам утре да ни кажат точно колку и ќе пишам. А ти кај ќе се вадиш цела вечер сме на водка ако се секаваш, и тоа тродупла
RE: Информативни средби за Матични клетки 30.6.2009 8:18:27
mami
Елена и Анушка ич да не се секирате, ке пиеме јас и Јуле со вас и кога ке се породите...тоа ни е најмал проблем Инаку можно е и Наташа5 да дојде- секако нели доколку не ни се породи денес утре
RE: Информативни средби за Матични клетки 30.6.2009 8:24:20
mitovska
Zeni sekoja cest! Samo taka, pa ke pisete kako ste pominale i sto e najnovo.Najdobrata rabota spored mene se ovie maticni kletki.Barem nesto napredno i uspesno vo medicinata da go imame i nie