Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Информативни средби за Матични клетки 1.7.2009 13:54:07
mami
Значи последно потсетување- вечер се чекаме пред Александар Палас во 19ч., ке се познаеме по две многу трудни (Елена и Анушка), мами- многу слаба и Јуле- златна средина И уште нешто- наташа5 не доага, и се најавиле гости за вечер па нема да успее
RE: Информативни средби за Матични клетки 1.7.2009 21:59:29
mami
Ете само што се вративме..мм го успива Лука па јас да искористам преубаво предавање, доста корисни информации, разрешени дилеми...не знам што повеќе да кажам, јас си поминав супер, уште повеќе што се видов пак со Елена, Ива,Деничка и Јуле...
RE: Информативни средби за Матични клетки 2.7.2009 11:51:40
Julie1
Најпрво да се извинам за тоа што вчера бев цела изгубена, но периодов малку не ми организацијата на време под контрола, се некаде каснам, се надевам не ми замеривте, но ме чекаа надвор пола сат и кога излегов веке си заминале немале нерви и си отидов после со такси . Драго ми беше што се видовме сите и сигурна сум дека информациите кои ги добивме беа одличнии ќе ни користат како за нас така и за информирање на наши блиски.