Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Е па мили мои,еве ме и мене денеска по еден куп завршена работа...И конечно,клучот од новата кола стигна и во наши раце...Затоа сега ќе ве частам торта!!!И уште еднаш на сите ви посакувам да ви се остварат сите желби кои ги имате,а можат да се купат со пари...За се останато треба да се потрудиме сами...
Е па мили мои,еве ме и мене денеска по еден куп завршена работа...И конечно,клучот од новата кола стигна и во наши раце...Затоа сега ќе ве частам торта!!!И уште еднаш на сите ви посакувам да ви се остварат сите желби кои ги имате,а можат да се купат со пари...За се останато треба да се потрудиме сами...
пацувче, уште еднаш ЧЕСТИТКИ и со здравје да си се служите
Честитки Пацувче, кај тебе нова кола, ама кај мене изгледа ќе биде нов компјутер, се нешто му фали пак ми се расипа, еве ви пишувам од гости и се надевам конечно ќе ми го направат утре Инаку се надевам сите сте ми добри, среќни, весели и се надевам се гледаме на БЕБЕ САЕМОТ
Ецке мила,баш денес Мотхер29 прашуваше што се случува со Еца и каде е?Битно се е како што треба,а секако дека се гледаме на Бебе саемот...Поздрав до тебе и твоите две куклички!!!