Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Rosana od vetenoto ne begam.No malku kasnev no toa e, ne bev pokraj kompjuterot iako non stop e uklucen.
Lele Mother ovaa mojava posto majka mi i napravi sok od jabolko gust se ubiva piejki a za nas ''golemite deca'' sok od limun na rastvaranje.No mnoogu e ubav.Od ovoj od limun ne i davam na Monika posto ima limuntos vo nego, pa poradi toa.Inaku kombinacijata jabolko+limun e ubava mnoogu.
и јас не му ставив лимонтус.баш намерно направив пола доза,за неколку дена ке го испиеме и после пак ке направам.нема потреба од лимонтус ,нема да се расипе. ххехех Натке,што ти се вика домакинка,брејјјјј......се убив од фалење
E fala ti Nadica aj kaj sum u faza ucenje na pravenje torti nego moram i da se stavam vo faza izucuvanje na- od kaj gi vadite tie sliki vo kafe barot Ah be muzicar stram da mi e od muzikata podaleku ne gledam nisto
Женски ве частам 1 ice-cream и ве напуштам засега. Ќе одам кај саканиот, веќе ме чека. Ќе го гледаме филмот "Ranjeni orao". Книгата ја имам читано, но филмот не сум го гледала. Поздрави и бакнежи до сите
П.С. Забележав-ако отвориш 1 тема и не одговориш за кратко време, те одлогираат и мора пак да се најавиш со корисничко име и лозинка ...
Thx Snowhite, така направив, нема да ме исклучува сега се надевам Надица убаво овошно јогуртче, мммм колку добро ми дојде, баш ми се јадеше нешто благо сега Изгледа само ние сме на форумот моментално во оваа доба колку што можев да забележам. Останатите само набљудуваат најверојатно Ве напуштам и јас сега. Се читкаме утре, т.е. денес подоцна. Добра ви ноќ на сите будни