|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Кафе бар "Happy Hour"
28.4.2010 22:28:28   
BEBICA
Rosana od vetenoto ne begam.No malku kasnev no toa e, ne bev pokraj kompjuterot iako non stop e uklucen.

Lele Mother ovaa mojava posto majka mi i napravi sok od jabolko gust se ubiva piejki a za nas ''golemite deca''user posted image user posted image sok od limun na rastvaranje.No mnoogu e ubav.Od ovoj od limun ne i davam na Monika posto ima limuntos vo nego, pa poradi toa.Inaku kombinacijata jabolko+limun e ubava mnoogu.user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 451
28.4.2010 22:31:28   
mother 29
и јас не му ставив лимонтус.баш намерно направив пола доза,за неколку дена ке го испиеме и после пак ке направам.нема потреба од лимонтус ,нема да се расипе.
ххехех Натке,што ти се вика домакинка,брејјјјј......се убив од фалењеuser posted image

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 452
28.4.2010 22:36:16   
BEBICA
Pa majka mi go pravese i takva recepta mi dade a napravi 10 litri.pa sledniot pat koga ke go potrosime ke napravam bez limontos.
Bas si domakinka.user posted image user posted image user posted image

Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.

(Одговор на членот mother 29)
Непосредна врска до пораките: 453
28.4.2010 23:19:30   
Rossana
Bogdancanke dojdi da si izedes tortata i da si ispies sokot vidi na prethodnata strana

(Одговор на членот BEBICA)
Непосредна врска до пораките: 454
28.4.2010 23:26:39   
Bogdancanka
мммммммммм прекрасно се домаќинки сме се собралеuser posted image user posted image user posted image обавезно имаме по некоја торта,слатка сокче.....прекрасно добро ми дојде и сокчето и тортата

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Rossana)
Непосредна врска до пораките: 455
28.4.2010 23:28:21   
Bogdancanka
уф ама сум културна заборавив да се заблагодарам што ми зачува од сокот и тортатаuser posted image user posted image user posted image еве сега благодарам срцuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 456
30.4.2010 16:38:20   
nadica
user posted image
user posted image
user posted image

повелете послужете се денес и е роденден на внука ми jessica полни 1 година
среќен роденден мила иако си ми далеку да те гушнам знај дека нина те сака user posted image user posted image user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 457
30.4.2010 16:40:26   
matushka
Neka i sreken rodendenot , a tortive, kako sto bi rekol sim mi: am am am am.user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 458
30.4.2010 16:43:58   
April
yummy user posted image

(Одговор на членот matushka)
Непосредна врска до пораките: 459
1.5.2010 14:58:56   
nadica
user posted image
user posted image

ова за сите кои се дома на овој прекрасен ден user posted image user posted image user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 460
1.5.2010 15:01:48   
melody
Eh bre nadica kaj me potrefi abe umiram za makedonska hrana.Sega se stavam na jadenje ama ako me zdebeliiiis da znaes maz mi odma me isfrla od domauser posted image

Непосредна врска до пораките: 461
1.5.2010 15:07:33   
nadica
еве и од твојата торта да се заблажиме а мажите секако не сакаат user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 462
1.5.2010 15:23:23   
Палешка РР
Е бравос бе надица, кој ќе чека до утре за скарата на мм, море ќе каснам од твојава user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 463
1.5.2010 15:33:05   
melody
E fala ti Nadica aj kaj sum u faza ucenje na pravenje torti nego moram i da se stavam vo faza izucuvanje na- od kaj gi vadite tie sliki vo kafe barotuser posted image Ah be muzicar stram da mi e od muzikata podaleku ne gledam nistouser posted image

Непосредна врска до пораките: 464
1.5.2010 16:28:48   
Maca25
и јас ќе си каснам од скарата на надица, изгледа превкусно!!

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот melody)
Непосредна врска до пораките: 465
1.5.2010 19:52:10   
Bitolcanka
Женски ве частам 1 ice-cream и ве напуштам засега. Ќе одам кај саканиот, веќе ме чека. Ќе го гледаме филмот "Ranjeni orao". Книгата ја имам читано, но филмот не сум го гледала. Поздрави и бакнежи до сите user posted image user posted image user posted image

user posted image

П.С. Забележав-ако отвориш 1 тема и не одговориш за кратко време, те одлогираат и мора пак да се најавиш со корисничко име и лозинка ... user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 466
1.5.2010 19:56:47   
Палешка РР
Не ми се случило такво нешто досега Битолчанка user posted image Ти да не си бришела историја на пребарувачот? user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 467
1.5.2010 21:12:43   
Snowhite RR
Штиклирај го „запомни ме на овој комјутер“ и ќе бидеш логирана засекогаш, инаку те одологира ако 15 мин не си активна

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 468
1.5.2010 22:30:30   
ripce
Печам ваков колач со вишни... ајде кој е ЗА user posted image

user posted image

"Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 469
1.5.2010 22:36:44   
Bogdancanka
ауууу ммммммм Рипче кај ме настрви сега ајде сечи едно парче за мене може и поголемо да бидеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот ripce)
Непосредна врска до пораките: 470
2.5.2010 0:22:24   
nadica
само што ја заспав надица па да видам како сте и успат се насладувам со нешто прекрасно ммммм а надица не го бендиса па повелете кој сака има и за вас
user posted image
user posted image

Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 471
3.5.2010 1:47:37   
Bitolcanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: Snowhite

Штиклирај го „запомни ме на овој комјутер“ и ќе бидеш логирана засекогаш, инаку те одологира ако 15 мин не си активна

Thx Snowhite, така направив, нема да ме исклучува сега се надевам user posted image Надица убаво овошно јогуртче, мммм колку добро ми дојде, баш ми се јадеше нешто благо сега user posted image Изгледа само ние сме на форумот моментално во оваа доба колку што можев да забележам. Останатите само набљудуваат најверојатно user posted image user posted image user posted image Ве напуштам и јас сега. Се читкаме утре, т.е. денес подоцна. Добра ви ноќ на сите будни user posted image user posted image user posted image user posted image

It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 472
4.5.2010 8:40:55   
profesorica
user posted image
user posted image

еве изволте- частам за нов мобиленuser posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил profesorica -- 4.5.2010 8:42:25 >

Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))

(Одговор на членот Bitolcanka)
Непосредна врска до пораките: 473
4.5.2010 8:46:24   
pacuvce
Ај со среќа да си го користиш,проф...Само убави муабети со него да правиш...Лошите вести нека те заобиколат тебе и твоето семејство...user posted image user posted image user posted image

Love is in the air

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 474
4.5.2010 8:47:12   
Julie1
Честитики за новиот мобилен професорица... да слушаш само убави работи преку него :)))

Јас само да ве поздравам и посакам добро утро и пријатно утринско кафе за сите што го пијат... Денес ми е навистина напорен ден и одвај ќе чекам да помине... Пријатен ден до сите!

And this is my beautiful life ...

(Одговор на членот profesorica)
Непосредна врска до пораките: 475
Страница:   <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  17 18 [19] 20 21   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

aj daj da vidime koe ime ke pobedi
MOJA MAMUS

m

marin (24%)

ivan (25%)

marko (39%)

ognen (13%)

Број на сите гласови: 285

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!