Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 9:15:48
Еца
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Ај Бебице што ти требаше ќе си пукнам до после, ама ќе морам да јадам
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 9:19:01
mami
Богами и мене ми се пријаде
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 9:29:18
BEBICA
Jas sabajlecki da vi otvoram apetit.
_____________________________ Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 9:32:43
Adrijana
Aj koj saka i nesto blagicko za dorucek i kafence
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 9:43:51
mami
Ааааа за ќутек сте...ме терате да одам до продавница сега...Ама ке си купам мекици, многу убави ги прават тука, а баш ми се пријадоа
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 9:45:18
penelopa
Ех мами ти барем имаш кај да купиш...тука такво нешто нема...ке треба сама да си направам ...а нешто баш и не ми се меси денес
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:07:21
Enika
Вчера на мајка ми и беше роденден па еве да почастам во новиот бар
_____________________________ What goes around comes back around.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:11:43
mami
Нека и е среќен роденденот, да е жива и здрава и многу внуци да исчува А убаа торта си спремила, ко што ми се јадеше благичко нешто, таман
(Одговор на членот Enika )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:17:27
BEBICA
Dali e nekoj za Sex on the bich Ja bi ...........
_____________________________ Дајте и на жена десет добри совети, таа ќе го следи само еднинаесеттиот - својот.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:18:30
profesorica
ммммммммммммм бре жени ми се пријаде се од сликиве, мњам, немам ни кај да купам тука а и со снегов не искачам кашаво е!!!
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:19:08
profesorica
ИЗВОРНА ПОРАКА: Еца ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA Ај Бебице што ти требаше ќе си пукнам до после, ама ќе морам да јадам леле бебице дај смеси некоја ваква жити се...ми потекоа лиги
_____________________________ Има само едно најубаво дете на цел свет, и секоја мајка го има :))
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:24:37
BEBICA
Eve od vcera sto pravev soleni pizza-krofni A eve i slatki krofni so cokolado se vnatre mmmmmmmmmm Mnogu se ubavi.Ova receptot od eden forum go vidov i odma da pravam.Mnogu se ubavi.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:27:25
mis.
Може едно дупло кафе цела ноќ не сум спиена,гледав оскари
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:32:01
BEBICA
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:32:30
BEBICA
Evo mis stigla kafica- dupla.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:35:55
Enika
ИЗВОРНА ПОРАКА: BEBICA A eve i slatki krofni so cokolado se vnatre mmmmmmmmmm Mnogu se ubavi.Ova receptot od eden forum go vidov i odma da pravam.Mnogu se ubavi. Леле Бебице не да ме погоди сеа...одма давај рецептата, крофни обожавам
_____________________________ What goes around comes back around.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:37:47
BILJANA_G
Bebice pa ti si super domakinka krofnite se sigurno mnogu fkusni mmmmm odma mi se otvara apetit,ama ke se vozdrzam na dieta,sepak ke se obidam da napravam nesto slicno kako ovie krofni-pizza.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:43:31
BEBICA
Enika aj ke pisam vo domakinski raboti za receptava.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:43:38
mis.
фала бебица оваа сигурно ќе ме дигне на нозе.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 12:54:03
dragana_vane
Aman bre luge.... ligi mi potekoa, mi se zavrte vo glavata...i sega kaj da odam da si kupam krofni.... koga sum na rabota.... pa nemojte taka polovinata od pp se trudnici , da ne ni bide nesto!?
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 20:14:49
ripce
Ајде April ако си за частење, за мене може едно нес кафе, да одморам од куцањето на црнава тема за семинарска.
_____________________________ "Кога сте мајка никогаш не сте сами во своите мисли. Мајката секогаш мора да мисли два пати, еднаш за себе и еднаш за своите деца."
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 20:17:28
April
(Одговор на членот ripce )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 20:28:53
Еца
Еве ме и мене за кафе со пријатно друштво Денес до Козле и назад ни требаа 5 часа, лудница ни е низ градот, мислам срамота ни се улициве, до болница да треба хито да стигнеш, не дај боже, ужас
_____________________________ Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 8.3.2010 20:32:28
April
сообраќајот во градот е хаос...возењето накај центар е посебна приказна...СТРЕС...а да не зборуваме ако врне Еца, како сте денес?
< Поракaта ја уредил April -- 8.3.2010 20:36:05 >
Анкета
За доилки.пеперутка16 Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?