Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Eva pred samo 5 minuti mi go napravi denot posebno ubav, so toa sto za prv pat mi se iskikoti na set glas i do solzi.Kukla mamina me rasplaka Zatoa ke castam koj sto saka, ajde naracuvajte
Ако може нешто за смирување нерви, дека свекрвами ме мрдна више. Ми го дигна притисокот додека не сме се истепале
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Бринета а да си ги чуваш мила нервите оти не е еден ден ти тазе мажена беше нели или се лажам. Туку чек да ти сварам едно кафе, да се смириш малку, а ти Катуш смири тензија и не туку нуди боксрески ракавици
Абе ја мирна сум по природа и не се нервирам за се нешто, ама за Филип кога ќе ме чепне тогаш нека се пази. Замислете ми рече она знаела поубаво да го рани, ја не сум знаела и ај не се нервирај, да земеш да ја утепаш. Највеќе мразам кога ми се меша со детето. За друго ич не се замарам. Фала ви на сите
Women were made from a man''''''''''''''''s rib, not from his head to be superior, not from his feet to be walked on, but from his side to be equal, from under his arm to be protected and from next to his heart to be loved...
Леле, со ракавициве се изнасмеав . Јас од мм што вежба имаме слични, одма си замислив ситуација. Комедии Се ми дошло на памет, ама бокс не ми текнало Инаку во право е Еца. Чувај си ги нервите. Само смирено.
Има некој, или сите исполегнавте Уффф, како би отспала 2-3 часа, ама ова моето не мисли исто... прееска додека спиеше го искористив времето за чистење на фрижидерот од непотребните тегли што стојат цела зима, му правев сок од цвекло, моркови и јаболка... и сега чекам пак да заспие, a дотогаш ќе се одржувам будна со нес... ајде кој е ЗА?
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.