Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
seuste neznam slika da stavam,ke se napijam prvo za moja sreka pa za vasa i ajde poveselo.abe ja da nesum nema koj da vi svrti vnimanie za doma da ne mislite.a vaka ke recete cekaj ima tuka glupaca ve sakam site zeni.bez mazi.eden samo sakam.a toj mene?ke vidime ako si dojde vremeto ke kaze
ајде пробај вака: кога ке ја отвориш сликата дај и десен клик и оди во propertis па на аddress даваш copy па овде на нова порака пишуваш [img] па одма paste па пишуваш [/img] и мислам дека тоа е тоа пробај ако користиш опера мислам дека тоа е тоа
tuginata pusta da ostaaaaaaaaannnnnnnnnneeee od libeto taa me razdeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.uste edno vince i krevetot go fakam.ke pocekam da ne napravam belja pred da legnam. mi se ima sluceno da mi se prevrtat crevata
Ммммм како ке ми дојдедобро благото, по Кока кола не сум многу, но затоа од останатото се ке пробампомалку. Срекен именден и роденден на брат ти драга Тереза.