Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:33:42
Bitolcanka
Ајде друштво да наздравиме во чест на нашата Агнес и најпосакуваните ангелчиња
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:39:33
Bogdancanka
еве ме и мене ви се придружувам,не сум по алхохолот али сега ќе пијам во чест на нашата мила Агнес
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.7.2010 23:41:18
Bogdancanka
еве нешто и од мене живелиииииии!!!
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:07:43
mama26
tuka sum i jas.edna caska samo ve molam..a so vtorata pa nataka veke pocnuvam da zboram i sto treba i sto netreba...bar taka vika mm
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:10:10
Viktori
комбинација од вотка и текила! Резултат
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:14:46
mama26
hahaha me nasmea viktori.me potseti na nesto
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 0:26:01
Bitolcanka
Повелете, ве частам за завршувањето на мојата диета И да се отрезниме од алкохолот, па убаво да спиеме
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.7.2010 9:35:48
penelopa
Мене утрото ми почнува со , кој е за нека се послужи
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.7.2010 18:00:26
nadica
еве повелете пред да ме избркаат пак
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
(Одговор на членот April )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.7.2010 18:06:06
agnes77
благодарам за нескафе
RE: Кафе бар "Happy Hour" 6.7.2010 22:48:34
Maca25
да ве почастам коктелчиња!!! Точно една година сум дел од Рингераја!!!! Да ми се множат!!!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:45:17
Тања РР
Да ве почестам, денес било именден на мојата ќеркичка.
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:48:11
Viktori
Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм???
< Поракaта ја уредил виктори -- 7.7.2010 13:49:40 >
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:49:16
Bogdancanka
ајде Маца нека ти се множат годишниците на рр....мммм Тања баш си се потрудила,нека е жива и здрава принцезата
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 13:51:15
nadica
среќна годишнина маце и нека и е вечно името на принцезата на тања
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 14:50:10
big_mama817
да ве почестам сите за одвикнувањето од пелени на моето сонце
_____________________________ Децата се најголемо богаство :)
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 14:52:51
Bogdancanka
браво биг Мама за твоето сонце
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 14:58:41
Тања РР
ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм??? Имаат Виктори, имаат. Не туку ми забушавај, спремај нешто за честење ајде
_____________________________ There are two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as if everything is."......А.А
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 15:03:56
Martins mom
Ајде нека им е вечно името на малите сонциња, браво и за годишнината на Маца и за одвикнувањето од пелени
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 15:06:25
arh_diz
Neka im e veco imeto na site koi denes slavat Bravo Maca25
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 19:40:50
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: Тања ИЗВОРНА ПОРАКА: виктори Тања ма.... јас сум на протеинска диета!!! Кај ме погоди!!! Супер е за мрсни слави!!! Нека и е вечно името!!! чекај сеа ми текна, немаа исто име ќт и ќм??? Имаат Виктори, имаат. Не туку ми забушавај, спремај нешто за честење ајде ти супер си го спремила јадењето! Еве за моја Јана пиење!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 7.7.2010 19:47:14 >
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 19:47:55
Viktori
да не испадне само ова Ивкова слава???
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 23:00:29
Maca25
виктори да не сакаш да не опиеш, да не речам начукаш?!?!
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 23:02:20
mama26
SVE ALKOHOLICARKI BRE.SAMO JAS NE
RE: Кафе бар "Happy Hour" 7.7.2010 23:03:50
mama26
ZA MNOGU GODINI IMETO TANJA.NEKA TI E ZIVA I ZDRAVA
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?