Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.1.2011 14:30:15
ananikol
Neka mu e sreken rodendenot na mt martins mom so torta mu napravi? daj da ja vidime ako mozis postavija slikata
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.1.2011 14:38:01
AnnaMolly RR
Среќен роденден на мт, мартинс мам!
_____________________________ Live and let live
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.1.2011 8:37:39
Snowhite RR
Ајде да ве почестам од тортата за роденденот на Михаил Spongebob ќе биди, не е оваа, ама слична на нејзе, кога ќе ја пресечиме ќе ве почестам и од нејзе Еве и нешто за пиење, ем женско, ем жестоко, на здравје
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.1.2011 9:34:56
Felly RR
Snowhite, нека му е среќен роденденот на Михаил, нека е здрав и жив и многу среќен!
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 28.1.2011 16:20:11
*miki mami*
Нека му е срекен роденденот и од мене само срека да го прати во животот
RE: Кафе бар "Happy Hour" 4.2.2011 18:31:58
mila mama
Castam sutlijas za prvite dve zapcinja na kerka mi
< Поракaта ја уредил mila mama -- 4.2.2011 18:45:24 >
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.2.2011 12:07:58
Viktori
Честито мила мама, да ви се множат како бисерчиња! И нормално, помалку сутчијаш, за да останат бисери
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.2.2011 12:58:52
skorpijana
neka se mnozat zapcinja kako bisercinja
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.2.2011 14:58:40
*miki mami*
Cestitki i od mene neka vi se mnozat
RE: Кафе бар "Happy Hour" 5.2.2011 23:54:26
mila mama
Fala fala na site! Ako e na mene, na salata ke zivee
_____________________________ Razbirlivo e deteto da se plasi od temninata... No, ne e razbirlivo vozrasen da se plasi od svetlinata.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 11:42:38
Natuska85
Ајде женски частам за новиот стан.Повелелелееее
< Поракaта ја уредил Natuska85 -- 11.2.2011 11:45:59 >
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 11:46:20
nadica
м м м м м м фала мила со среќа да си седите во новиот стан па да си го средите како сакате и да го дочекате бебушот во новата дома
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 12:37:02
maki1
Cestitki za noviot stan,i samo ubavi momenti da dozivuvate.
_____________________________ Pantai Rai -Heraclitus
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 12:37:48
arh_diz
So sreka da si sedite vo noviot stan Natushka
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 12:55:21
ole2004
Srekni i veseli denovi vo noviot stan.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 12:56:16
Bogdancanka
Честитки Натушка со среќа да си седите во новиот стан
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 13:03:43
ben10
so sreka neka vi e
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 13:31:40
mila mama
Cestitki Natushka za noviot stan! Da vi e toplo, srekno i veselo vo nego!
(Одговор на членот ben10 )
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 13:33:47
Viktori
Натушке честито!!! Со среќа нека ви е станот, да го наполните со дечиња
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 14:08:08
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 Ајде женски частам за новиот стан.Повелелелееее честитке, се најдобро во новиот стан
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 15:06:20
Pepelaska *
со среќа нека е ! само убави моменти ви посакувам
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 15:29:16
Natuska85
Фала ви женски на сите, да ви се враќа се што ќе си посакате .Па здравје за месец дена да средиме се, ќе чекам претставници од РР на частење и во живо
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 15:30:15
penelopa
Честитки да си уживате во новото станче
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 16:32:29
Olivia
natasa cetitki za novata doma, da vi bide ispolnet domot so sreka radost harmonija i mnogu ljubov , da vi bide najbavoto gnezdo i da uzivate tamu so fraerot so e napat, Da ne zaboravam jas cekam shampanj da nazdavime od viskito mi se vrti pametot
_____________________________ "Trust takes years to build , only seconds to break , and forever to repair"
RE: Кафе бар "Happy Hour" 11.2.2011 19:57:56
Natuska85
Фала ви уште еднаш на сите .Оливиа срцка јас мислам дека со шампањско треба во живо да го залееме станот,а? Ајде здравје да средиме се па ќе организирам собиранка
Анкета
Расположението во бременоста.Admin Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?