Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 12:44:40
Viktori
ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz Ne viktori ne se krijam voopsto nemam potreba . Aj ke otvoram samo za tebe zatoa sto sekogas me nasmevaat tvoite postovi kolku i da sum tazna. неееее, не мислев дека се криеш туку дека си најдалеку, а сепак те слушнавме !!! Фејсбукот ќе ни овозможи и да се гледаме почесто. Криење ни под разно во твојот случај Да не го сфати некој мојот пост погрешно!!! Не мислам и ни на крај памет не ми е дека арх_диз се крие!!!
< Поракaта ја уредил виктори -- 18.12.2010 12:46:07 >
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 12:50:18
Pepelaska *
Ич да не се секираш затоа и ја избришав пораката кај што напишав која мислам дека е Од мене збор не излегува А Маријана не само што е бремена туку деновиве треба да се породи
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 12:53:23
Pepelaska *
Леле АнаМоли не си фер ти си влезе во фармерките а јас сакам вечер за на слава да влезам во една кошула само еднаш си ја облеков а ти тука колачи
_____________________________ Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 13:17:50
Bitolcanka
Честитки за другарка ти Натушке, AnnaMolly, знам какво е чувството , се послужив со едно колаче.
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 13:23:54
Bogdancanka
Среќен роденден Јана Среќна годишнина пепелашка! Натушка честитки за другаркати и браво за Анамолу хехехе еден куп честитки во еден пост
_____________________________ Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 15:38:02
Natuska85
Ана моли и јас си земав едно колаче.ТИ како си оздраве ли???
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 16:03:33
Maca25
ај каснете си од мене една топла супа, да се стоплите
_____________________________ To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 18.12.2010 16:28:23
Natuska85
Е така мацо ма нешто нискокалорично конечно некој да послужи .Ајде јас ќќе кркнам ена чинија додека да ми се испече пицата
_____________________________ "Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."
RE: Кафе бар "Happy Hour" 19.12.2010 12:57:03
Bitolcanka
Повелете, послужете се, омезете се - за именденот на дм. Наредната година најверојатно ме чека оваа подготовка
_____________________________ It is not how much you give or what you say, it is how much love you give in what you do ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 20.12.2010 14:38:46
nadica
ајде повелете
_____________________________ Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа... Биди Среќен!... Нека умрат од глад!!!
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.12.2010 15:47:56
Pepelaska *
zenski da ve castam mi se rodi kumceto ( zensko e ) na mm mu e rodenden pa eve vi mekici torta i vince. Nisto od dietata uf uf ubav den
RE: Кафе бар "Happy Hour" 21.12.2010 15:55:11
arh_diz
Da e zivo i zdravo kumceto.Sreken rodenden na maz ti , mu podgotvi li nekoe iznenaduvanje.
_____________________________ Биди тоа што си
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 8:32:36
Viktori
Повелеле кафе!!! Мене ми треба дупла доза последниве 2 дена....
_____________________________ Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ... Мај нејм ис лукс. Жито лукс.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 8:53:11
Палешка РР
Денес е најсреќниот ден во мојот живот! Повелете, почестете се за првиот роденден на Миа
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 8:56:11
agnes77
Виктори фала за кафе, ми треба прије да трчам на работа, Палешка срекен првиот роденден на Миа, голема да расте
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 11:53:57
Pepelaska *
Среќен РОденден на Миа, се најубаво
RE: Кафе бар "Happy Hour" 23.12.2010 11:59:57
penelopa
Јас сум за кафенце а ќе си пробам и од тортата. Убаво празнувајте денес Палешка
_____________________________ "When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 10:35:15
Martins mom
бе Палешка...ние не се ни сомневавме во тебе Ај па уште погоре да одиш !!!
_____________________________ Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 11:01:09
Snowhite RR
Супер комбинација, честитки Палешка
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 13:17:55
Natuska85
Палешка честитки и тука,само напред.Виски не, дека несмеам сега,ама затоа од милката два реда ќе си земам
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 13:40:26
Julie1
Честитам Палешка, среќна сум пресреќна, само убави работи да се случуваат во твојот живот и во иднина
_____________________________ And this is my beautiful life ...
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 15:28:05
agnes77
ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie Честитам Палешка, среќна сум пресреќна, само убави работи да се случуваат во твојот живот и во иднина потпис
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 15:32:21
amelbebe
ИЗВОРНА ПОРАКА: agnes77 ИЗВОРНА ПОРАКА: Julie Честитам Палешка, среќна сум пресреќна, само убави работи да се случуваат во твојот живот и во иднина потпис
RE: Кафе бар "Happy Hour" 26.12.2010 15:38:50
baby mama
Cestitki Paleska! Znaes da pogodis so castenjevo
_____________________________ Always kiss your children goodnight - even if they''re already asleep.
Анкета
Одредување на полот.Admin Колку е веродостојно определувањето на полот со ултразвук? Вашето искуство е: