Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Neka mu e srekna krstevka i da vi se mnozat godinite zaedno samo ubavi raboti da vi se slucuvaat vo zivotot jas se prejadov se e prevkusno ama tortata najveke mi se bendisa
Zenski kako ste mii? Imam mnogu za castenje, ama ovoj hromov me unisti, ne mozam slika da postavam da ve pocastam. Vcera pravevme prv rodenden na Elena! Ama ajde vie naracajte koj sto saka, smetkata e moja