milijana -> Каде би правеле крштевка и роденден,дома, игротека или кафеана? (28.6.2009 15:14:18)
|
Soprugot mi e kelner veke 18 godini..i postojano vika,,Ako nehkogas pravam veselba, ke ja pravam vo kafana, em ke bidam gostin, ke se veselam so tie sto sum gi pokanil, ke bidam i jas gostin,a doma treba rob da bides,, Mislam deka poispravno vo kafana.tetka mi bea 8 dusi(4 od doma, kumot, kumata i deverot so zena mu)Bea na pica, parce torta, kafe, pijalok.I sekoj doma. Bitnoto se odigruva vo crkva.Drugoto se samo nepotrebni troskovi(ama so faktot kolku ti e milo..sekoj trosi)Baska jas i soprugot sme cistotnici..pa posle 10 dusi..verojatno ke treba da cistam generalka.Plus i ne pusime...mozes da zamislis koj horor ke se slucuva...Ne..ne zatoa za mene idealno resenie e kafana(gospod da gi pozlati)So ogled na toa sto i ti si gostin na svojata veselba.Pozzz..sto i da se odlucis..cestitki na krstenkata..da vi bide vecno maloto...Pisi..kako ste si pominae.i kade e odlicen izbor???[sm=smiley36.gif] .
|
|
|
|