niki -> RE: Абортус - да или не? (13.4.2012 17:58:07)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Џесика РР Покварено од негова страна, ама и многу наивно од нејзина, шо мислела дека ќе ја чека уште 10 години??? За него логично да ја затрудни, си се сакале, он само „ја убрзал“ работава за да ја задржи, пошто свесен е дека таа на нејзини 25-26 години некако нема да и се мажи со 38 годишен... ако врската им чини не би требало да абортира, нека се земат ако се сакаат, ако не решен проблем... Епа и јас токму ова сакав да го кажам, ама одма ме нападнаа [sm=smiley1.gif] дека ја напаѓам девојката Toa dal ke ja ceka uste 10 godini trebala da go prasa, kako i toj dali po 10 godini nea nema da i smeta razlikata vo godini i soglasno na odgovorite sto ke gi dobile i edniot i drugiot koi moze da bidat: DA, NE i MOZEBi, trebale i dvajcata da se odnesuvaat. Logicno ne e sto ja zatrudnel, zosto i vo brak se vleguva so slobodna volja na dvajcata i deca se pravaat so slobodna volja na dvajcata. Koga eden ke pocne vo tie raboti od start da ja nametnuva svojata volja tuka posekako smrdliva rabotata ke izleze. A vrskata kako moze da cini koga osnovna komunikacija nemaat za da se dogovorat za sustinski raboti?
|
|
|
|