mommy_angels RR -> RE: Габични инфекции - помош (16.7.2015 12:12:25)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: sibela ohh devojki fala vi ,, megutoa vcera bev kaj maticnata i rekov deka od nisto ne mi pomaga veke,, upotrebiv i canesten 3 i pak nisto,, maticnata me pregleda me premacka so jod li neznam so bese toa sega,, i mi prepisa VIDERMINA vaginaleti i nas mm mu prepisa nekoi si lekovi za da moze infekcijata da izcezne,,, megutoa vcera staviv edna vaginaleta od vidermina i denes gledam pak me ceas, dali deka dodeka da pocne dejstvuvanjevo nezbam dali ke pomine od vidermina vag,, kazete mi kakvo i dali ima nekoja iskustvo so ovie vidermina dali ja cesalo i dali po terapijata isceznuvala infelcijava,?inace nemozam veke ovoj mi e 2 mesec so infekcijava u pm. neka ide celo leto raat ne sum[sm=zmeden.gif] Прво и најважно,не очекувај ништо да помине за еден ден.А и плус со симптомите што ни ги кажуваш,твојата инфекција многу се развила,што би значело дека и многу повеќе време ќе и треба да се излечи.Не се плаши,не се страшни габичните инфекции,само се ужасно досадни и непријатни.Со правилен третман се ќе се среди
|
|
|
|