|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
16.2.2010 12:02:28   
ivaelena
Честитки за новата трудница, со лесно со убавооо user posted image

Животот е она што ни се случува, додека ние кроиме планови.

(Одговор на членот dona)
Непосредна врска до пораките: 276
16.2.2010 12:05:26   
dostickage
kasapce ako te bolat bradavicite 100% si bremena.Ne e tolku do napnatosta kolku do bradavicite barem kaj mene taka bese.i da odbivnost prema kafe.

mozes sabajle da izmeris bazalna temperatura uste dodeka si vo krevet i ako ti e nad 37 2-3 dena po red togas si bremena milion posto.

Pozz i daj boze da ni se pofalis so user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 277
16.2.2010 12:05:29   
kasapce
jas se custvuvam nekogas mnogu umorna i pocnav da si legnuvam rano so to ne mi se desavalo ama sepak utre pak test ke napravam da vidam ehhehe nestrpliva sum ke bidam presrekna ako bidamuser posted image a i mnogu ljuge okolu mene ke se usreket posto edvaj cekaat pozdrav

(Одговор на членот Весна)
Непосредна врска до пораките: 278
16.2.2010 12:07:37   
dostickage
stom ti se spie pecena si za mamauser posted image

jas si kupiv sure check cini 125 denari vo zegin i mi pokaza user posted image posle 5 dena zadocnuvanje.

(Одговор на членот kasapce)
Непосредна врска до пораките: 279
16.2.2010 12:13:05   
kasapce
pa daj boze da sum i da kafe veke mi se gadi da pijam ne piev i onaka mnogu piev edno vo denot sega ni tolku ne mozam 

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 280
16.2.2010 12:38:37   
vezilka RR
ајде, ти стискаме палци...:)

Непосредна врска до пораките: 281
16.2.2010 13:58:27   
delfinka
mi mirisa na nova trudnicka.........:))

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 282
16.2.2010 15:16:23   
jasmina 25
i jas ovie dena se cuvstvuvam cudno mi se spie omalaksana sum temperaturata veke cela nedela mi e nad 37 posladno koga merev bese 37.6 mozno li e?a kolku sto imam primeteno na sabalje sekogas poniska e togas mi e 37.1user posted image

(Одговор на членот delfinka)
Непосредна врска до пораките: 283
16.2.2010 22:24:27   
jasmina 25
zenski ve nema deneska...dali e vistina deka temperaturata ostanuva pokacena duri da dobies menstuacija ili se namaluva koga ke pominat plodnite denovi ...sekade razlicno pisuva.pisete ako znaete mene poveke od 1 nedela mi e nad 37....

(Одговор на членот ivaelena)
Непосредна врска до пораките: 284
16.2.2010 22:27:45   
jovanka
treba da ja meris bez da stanes od krevet znaci toplomerot do tebe i meris po kazuvanjata 99% bremenost

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот jasmina 25)
Непосредна врска до пораките: 285
16.2.2010 22:50:43   
jasmina 25
jovanka taka i pravam no citam deka e visoka do menstruacija taka da uste ne e sigurno...sega i test da napravam nema da pokaze sigurno...ke mora da cekam uste nekolku dena da vidam dali ke mi dojde...pozzzzzz

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 286
17.2.2010 19:33:18   
kasapce
utre konecno ke napram test da vidam dali ke se pojavatuser posted image hehehe edvaj cekam trebase deneska ama ne naprajv so ogled na to deka seuste nemam dobieno se nadevam na user posted image hehm  pozdrav do site utre ke ve informiram mozda utre e mojot sreken den 

Непосредна врска до пораките: 287
18.2.2010 10:13:18   
kasapce
napravivuser posted image nemauser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 288
18.2.2010 11:06:05   
jasmina 25
kasapce ne se razocaruvaj  pojdi nadoktor  da vidi zosto ti kasni a mozno e i testot da ne e tocen najubo doktor ke ti kaze...i ne se opteretuvaj so toa zosto ako mnogu mislis nema da bide,slusnav za edna devojka koja godina i pol se obiduvala da zabremeni i ne mozela zosto sekoj mesec pravela kako ti i eden den krenala race,cekala da i dojde za da odi na ispituvanja i op toj mesec si videlauser posted image .zatoa ti velam opusti se bez nervozi i se ke bide...poz

Непосредна врска до пораките: 289
22.2.2010 14:08:36   
delfinka
gledas deka testovite ne se sigurni sekogas?
aj cestito i vleci sega za nos:)

sekoj e blagosloven ako veruva vo boga

Непосредна врска до пораките: 290
23.2.2010 10:41:17   
kasapce
bremena sum vcera razbrav i presrekna sum za mene testovite vrska nemaat im posakuvam na site so sakaat bebence da si dobijat

Postoi edna ljubov koja nikogas nema i ne moze da izneveri: toa e majcinska ljubov

(Одговор на членот delfinka)
Непосредна врска до пораките: 291
23.2.2010 10:46:06   
dragana_vane
Cestitooooo,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 292
23.2.2010 10:52:40   
April
ИЗВОРНА ПОРАКА: kasapce

bremena sum vcera razbrav i presrekna sum za mene testovite vrska nemaat im posakuvam na site so sakaat bebence da si dobijat

user posted image

Непосредна врска до пораките: 293
23.2.2010 11:10:02   
biljana16
user posted image user posted image user posted image user posted image . Aj so sreka neka ti e. Ti posakuvam da imas lesna bremenost i so lesno da se porodis.

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 294
23.2.2010 11:21:49   
dostickage

Ti rekov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superrrrrrrrrrrr

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 295
23.2.2010 19:48:39   
biser84
cestito neka i e na kasapce i so lesuser posted image user posted image user posted image     pa daj boze i na site sto  sme vo iscekuvajne na ova radosna vest sto pobrzo da ja spodelime site  zaedno

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 296
23.2.2010 19:55:38   
biser84
minatiot mesec dobiv na 26 sekogas dobivan na 25 dena ovoj mesec mi e prv pat da ne dobijam na 25 dena custvuvam bolki kako za dobivajne custvitelni gradi imam sekogas pred da dobijam neznam dali e rano za test ke ve molam za sovet ako nekoj ima iskustvo i pomonal niz ova.

(Одговор на членот biser84)
Непосредна врска до пораките: 297
23.2.2010 19:59:43   
April
почекај барем една недела...и израдувај не' со убави вести user posted image

Непосредна врска до пораките: 298
24.2.2010 20:51:15   
biser84
ne milicka za zal denes dobivuser posted image  aj ke bide gospot e golem misli i na  nas.Nov mesec novi sili

(Одговор на членот April)
Непосредна врска до пораките: 299
24.2.2010 20:55:58   
Еца
бисер84 немој да се разочаруваш милаuser posted image user posted image user posted image ќе биде еден ден, но надеж не смееш да губиш

Животот е убав за оние кои знаат да го живеат.

Непосредна врска до пораките: 300
Страница:   <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  10 11 [12] 13 14   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.