|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   Знаци на бременост
22.3.2010 7:29:22   
niki 21
zdravo e sea i jas imam edna maka user posted image mislam deka sum bremena a na 16 maj mi e svadbata dali ke mozi da mi kazite kako e vo vrska so povrakanjeto toa me maci da ne ne moam da zaigram ic tuku celo vreme da povrakam user posted image koga se pojavuva kolku trae pomagajte od toa najmnogu se plasam 

(Одговор на членот ana bebe)
Непосредна врска до пораките: 326
   RE: Знаци на бременост
22.3.2010 7:36:56   
Adrijana
niki 21 , kaj sekoja zena e individualno, nekoi ic ne povrakaat, nekoi mnogu, nekoi malku povrakaat. Kaj mene bese polesno, povrakav samo od vtori do cetvrti mesec,i toa poveke mi se gadese, a povrakav po ednas dnevno, i posle nisto.Nekoi gi ima povrakaat vo cela bremenost.

(Одговор на членот niki 21)
Непосредна врска до пораките: 327
22.3.2010 8:20:18   
biljana16
Niki27 kaj site e individualno. Jas ne povrakav samo imav nagoni za povrakanje taka da sekoja bremenost e razlicna. 

(Одговор на членот Adrijana)
Непосредна врска до пораките: 328
22.3.2010 8:44:04   
mila_ma
jas povrakav vtoriot i tretiot mesec nautro i navecer 

(Одговор на членот biljana16)
Непосредна врска до пораките: 329
22.3.2010 8:46:25   
dostickage
Jas mislam deka tolku mnogu kej bides zafatena so svadbata taka sto nema ni da primetis dali ti se povrakja user posted image
Ic da ne mu milslis odnapred,kje bide taka kako sto treba da bide.Ako mislis na toa deka kej povrakjas togas i kej revrakja.
Samo opusteno i se kje si bide kako so treba.

cestito svadba user posted image

(Одговор на членот mila_ma)
Непосредна врска до пораките: 330
22.3.2010 13:13:03   
arh_diz
niki21 mozebi voopsto nema da povbrakas , ne se opteretuvaj so gluposti .I dokolku povrakas ke ti dadat infuzija prethodniot den , i ke ti kazat sto mozes da jades

Биди тоа што си

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 331
22.3.2010 23:12:05   
milicka85
zdravo jas sum nova na sajtov pa me interesira dali moite znaci od tipot na bolki vo polovinata, utrinsko gadejne ,zamorenos,spijene da se pocetni znaci na bremenost .
inaku posleden pat imav dobieno na 02.03 i bev aktivna  vo plodnite denovi.
Dali ovie  znaci se javuvaat tolku brzo vo slucaj da sum bremena?

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 332
22.3.2010 23:15:25   
jovanka
mozno e pricekaj uste nekoj den

Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.

(Одговор на членот milicka85)
Непосредна врска до пораките: 333
22.3.2010 23:18:39   
Maca25
миличка85 причекај уште некој ден, а потоа право на лекар да ти извадат крв. И да не израдуваш user posted image

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот jovanka)
Непосредна врска до пораките: 334
22.3.2010 23:37:04   
prvenka
Milicka sve e moznouser posted image Mojot termin za dobivanje e 30.03,a posleden pat dobiv na 05.03...nemam nikakvi simptomi,samo malku me boli stomak onaka tupo ko za dobivanjeuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 335
   znaci za bremenost
23.3.2010 1:06:53   
Tuda
ejjjj sekogas gi citam vasite mislenja i sega se zacleniv i jas:)))..moram da ve pitam nesto?????ve molam za odgovor..znaci posleden pat dobiv na 7 fevruari...od 21 pa do sega so maz mi probuvavme za bebe:)))mene imam sekogas zakasneta mentruacija do 36 den...denes sme veke 23 mart oste mi nema dojdenoo.znaci pravev pred 10 dena test mi pokaza negativen.user posted image user posted image ..se si mislam od klimata zatoa sto sme sega vo drzava kade so e toplo..test pak ne sum pravila strav mi e pak da ne bide negativen..ve molam za mislenja piseti mii:))))odnapred vi blagodaram mnoguuuuser posted image

< Поракaта ја уредил Tuda -- 23.3.2010 1:12:02 >

(Одговор на членот Lady)
Непосредна врска до пораките: 336
   RE: znaci za bremenost
23.3.2010 6:47:25   
mina_m

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

ejjjj sekogas gi citam vasite mislenja i sega se zacleniv i jas:)))..moram da ve pitam nesto?????ve molam za odgovor..znaci posleden pat dobiv na 7 fevruari...od 21 pa do sega so maz mi probuvavme za bebe:)))mene imam sekogas zakasneta mentruacija do 36 den...denes sme veke 23 mart oste mi nema dojdenoo.znaci pravev pred 10 dena test mi pokaza negativen.user posted image user posted image ..se si mislam od klimata zatoa sto sme sega vo drzava kade so e toplo..test pak ne sum pravila strav mi e pak da ne bide negativen..ve molam za mislenja piseti mii:))))odnapred vi blagodaram mnoguuuuser posted image

pravi test preku krv ,100% ke bides sigurna,bez tronka somnez vo tebeuser posted image

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 337
23.3.2010 8:44:35   
arh_diz
Tuda stom testot bil negativen otidi si na ginekolog . Toj moze da potvrdi dali si bremena ili ne. Ti posakuvam da si user posted image

Биди тоа што си

(Одговор на членот mina_m)
Непосредна врска до пораките: 338
23.3.2010 13:26:11   
prvenka
Tuda,relativno rano si go pravela testot no za da bides sigurna odi si ha eho ili preku krv.Probaj uste eden test prethodno ako sakas zasto koga si pravela test bilo 13 mart a toa ti e denot koga si trebala da dobies.Aj pravi test prvo pa ako ti pokaze negativen pravo na eho ili preku krv.Daj boze da bideuser posted image user posted image .Te cekam pisi

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 339
23.3.2010 14:35:20   
sandrin
za prv pat sum so vas, pa odluciv da pocnam tokmu so ovaa tema...
za mene prv znak za bremenost bese user posted image i toa pred okolu dve nedeli
no od togas pocnav da se spravuvam so cuvstvitelni gradi (duri i precuvstvitelni bi rekla), so cesti poseti na toaletot, no seuste nisto od utrinskite macnini:)))
za ovaa radost ni bese potreben angazman od okolu 6 meseci, pa za site onie koi ocajuvaat po prviot neuspesen obid- "da bese taka lesno nemase so tolkavo netrpenie da gi posakuvame i ocekuvame"
i jas bev od tie koi mislea deka sto ne se sluci vednas, tesko i deka ke bide
sum pogresila... tokmu koga go planiravme naseto setanje letovo dojde vesta poradi koja so zadovolstvo go otkazavme:)))

(Одговор на членот prvenka)
Непосредна врска до пораките: 340
23.3.2010 17:32:52   
Tuda
user posted image fala vi mnogu:))))ama iskreno strav mi e da pravam povtorno test da ne bide pk negativen:(((((prv pat probuvame i odma tolko d ami kasni jas mislev da ne e od klimata:)))ke odam na doktor ako ne dobijam uste nekoj den:))))i ke ve izvestam fala viiiiiuser posted image

(Одговор на членот niki 21)
Непосредна врска до пораките: 341
23.3.2010 17:35:54   
kasapce
pozdrav do site kako so kazav vcera bev na lekar da vidam za srceva reakcija dali ima bebeto iskreno se plasev posto imam problemi so krvta ama koga mu go slusnav srceto prvpat vo zivotot se nasmeav od srce bev tolku srekna sto pocnav da jadam po malce a pred toa dva meseci nisto ne jadev sosema slabo povrakav po 10 pati na den nekogas i poveke a vcera mi zapre losenjeto ete i deneska nemam nagon za povrakanje se nadevam deka i pravilno ke se razviva im posakuvam na site sto nemaat da stanat naskoro majki 

Postoi edna ljubov koja nikogas nema i ne moze da izneveri: toa e majcinska ljubov

(Одговор на членот sandrin)
Непосредна врска до пораките: 342
23.3.2010 17:36:19   
Tuda
fala ti:))ama stvarno neznam dali e od klimata ili sum ostanalauser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 343
23.3.2010 17:37:33   
Tuda
ke mora da bide krven test dr ne preostanuva fala viii mnoguuu

(Одговор на членот mina_m)
Непосредна врска до пораките: 344
23.3.2010 17:38:09   
Mucka
a vidim da kasno pises na forumu....znaci da imas neki osjecaj.....da mozda jesi.....
pa mislim vec instinkt kako se osjecas ce ti reci....a nesanica moze biti jedan od prvih simptoma....ili neregularni tok spavanja...;))))

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 345
23.3.2010 17:39:30   
kasapce
zdravo tuda gledam si praela test negativen,jas tri testa napraviv site negativni ama jas ne se razocarav nesto vo mene velese deka sum bremena imav jak osejkaj porano pocnav da si legvam nekako zamor custvuvav i gradive mi bea jaki kako pred da dobijam i si naprajv krvna slika 100 % ti kazvet bese pozitiven jas poveke so testovi nema da se zamaram za ponatamu ke si znam zato najdobro odi  krv istaj da ne si poveke vo dilema 

Postoi edna ljubov koja nikogas nema i ne moze da izneveri: toa e majcinska ljubov

(Одговор на членот kasapce)
Непосредна врска до пораките: 346
23.3.2010 17:40:25   
niki
ИЗВОРНА ПОРАКА: Tuda

user posted image fala vi mnogu:))))ama iskreno strav mi e da pravam povtorno test da ne bide pk negativen:(((((prv pat probuvame i odma tolko d ami kasni jas mislev da ne e od klimata:)))ke odam na doktor ako ne dobijam uste nekoj den:))))i ke ve izvestam fala viiiiiuser posted image

И од прв пат се фаќа, јас сум пример. Порано ти доцнела менструацијата или ти била редовна секогаш?

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 347
23.3.2010 17:42:14   
Tuda
:)))opterecena sam svaki put dobijem najvise do 37 dan a sam smo dosli klimu gde je toplo pa mislim da nije od to:)al aktivni smo u veza za bebu:)))hvala vam puno

(Одговор на членот Mucka)
Непосредна врска до пораките: 348
23.3.2010 17:45:58   
Tuda
pa Niki do 37 den najmnogu poslednite meseci..posleden pat imav na 7 ferruari..mozno li e od promena na klima da kasni tolko ????user posted image

(Одговор на членот niki)
Непосредна врска до пораките: 349
23.3.2010 17:51:20   
niki
Од 7 фебруари до денес 44 дена и ако досега никогаш толку не ти доцнело, ќе да си ми трудно ти. Ај оди направи уште еден тест сега, пред десет дена ранко било и јави се закажи преглед на гинеколог досега и срцева реакција би се видела на ехо.
И не му се туфкај одма, сега сте почнале со правење бебе и може сте го трефнале од одма, не има и добри мајсториuser posted image , а ако е од климата следниот месец ќе биде. Мада мене ми личи дека веќе биднало.

Sometimes two people have to fall apart to realise how much they need to fall back together

(Одговор на членот Tuda)
Непосредна врска до пораките: 350
Страница:   <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  12 13 [14] 15 16   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Заведување......
daki

како го заведовте вашиот сопруг, дечко, мувач????

* со шмекање (29%)

* со мини (3%)

* со смешкање (30%)

* со незаинтересираност (21%)

* со танцување (4%)

* со нападлив секс (14%)

Број на сите гласови: 73

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!