|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
5.11.2010 14:02:16   
suzeto
cestitkiuser posted image user posted image

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 851
5.11.2010 14:14:39   
maripoza
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image честитки од се срце prettygirl нека ти е со лесно бременоста, многу ми е мило и се радувам за тебе.

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 852
5.11.2010 14:24:35   
maripoza
јас денес бев на лекар и повторно се потврди дека бременост е имало мегутоа е дошло до спонтан абортусuser posted image затоа и ми е дошлаuser posted image а и имав многу грчеви последните 2 дена..за некои 15/20 дена треба да одам пак на контрола..

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 853
5.11.2010 14:55:16   
veckasr
zal mi e maripoza za toa sto ti se slucilo i jas go imam doziveano toa znam kako ti e no samo napred

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 854
5.11.2010 14:57:24   
anebebe
bravooo prettygirl user posted image user posted image user posted image ti cestitam i lesna user posted image i bas se raduvam pa daj boze i sit nie sto ocekuvame po skoro da gi videme nasite user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 855
5.11.2010 15:27:30   
prettygirl
fala i daj boze i vie da si se izraduvate i da ne ja gubite nadezta.Vi ja pustam celata sreka na svetot

(Одговор на членот suzeto)
Непосредна врска до пораките: 856
5.11.2010 15:29:44   
AnnaMolly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: prettygirl

jas sabajle go napraviv testot i bremena sum, gi vidov dveteuser posted image user posted image

Нека ти е со лесно бременоста! Уживај во неа, тоа е еден прекрасен период во животот! Честито за новата user posted image на рр.

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 857
8.11.2010 20:44:51   
ljubavi
prettygirl user posted image user posted image navistina mi e mn milo za tebe user posted image . No imam edno prasanje do site, mene mi docni poveke od dve nedeli (posleden pat imam dobieno na 23.09) i do sega napraviv veke nekolku testovi
od koi posledniot go napraviv denes i site se negativni user posted image . Pa m interesira dali e mozno da sum bremena pa i pokraj tolku vreme da ne pokazuva na testot ili se raboti za nekoj problem i sto bi mozelo da bide toa............. navistina sum isplasena

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 858
8.11.2010 22:39:49   
AnnaMolly RR
љубави, најубаво да си отидеш на гинеколог. Така најсигурно ќе дознаеш дали си бремена или не. Јас мислам дека е можно и по две недели доцнење да не покаже тестот, можеби оплодувањето настанало подоцна од што си мислиш.
Со среќа и чекаме да ни кажеш што си направила!

Live and let live

(Одговор на членот ljubavi)
Непосредна врска до пораките: 859
9.11.2010 10:50:49   
prettygirl
fala ljubavi.Najdobro e da otides na ginekolog ili da ispitas preku krv taka ke si bides najsigurna pozz

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 860
10.11.2010 11:18:23   
lilicka
user posted image Здраво девојки јас утрово правев тест user posted image  пресреќна сум дали може тестот да не е точен лелелел тотално сум изгубена не се веруваа кога видов user posted image  пошто не сум дома во мк незнам дали да земам нешто витамини......ве молам некој друг советuser posted image поздраввв

Непосредна врска до пораките: 861
10.11.2010 12:11:36   
prettygirl
cestitki imaj lesna bremenost lilicka pa ke se druzime dvete user posted image .Ako ti izlegleuser posted image znaci tocno e, sega odi na ginekolog za da se osiguras i toj ke ti kaze sto treba poz

(Одговор на членот lilicka)
Непосредна врска до пораките: 862
10.11.2010 12:32:14   
anebebe
lilicka imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 863
10.11.2010 12:54:05   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: lilicka

user posted image Здраво девојки јас утрово правев тест user posted image  пресреќна сум дали може тестот да не е точен лелелел тотално сум изгубена не се веруваа кога видов user posted image  пошто не сум дома во мк незнам дали да земам нешто витамини......ве молам некој друг советuser posted image поздраввв

честитки мила имај лесна бременост а за витамини можеш да се информираш еве ТУКА  и секако кај гинеколог

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 864
11.11.2010 14:55:08   
veter
tocen e veruvaj i jas taka ne veruvav na testot pa otidov na doktor i se potvrdi bremenosta user posted image cestitki neka e so lesno i uzivaj

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 865
11.11.2010 15:08:20   
maripoza

ИЗВОРНА ПОРАКА: maripoza

јас денес бев на лекар и повторно се потврди дека бременост е имало мегутоа е дошло до спонтан абортусuser posted image затоа и ми е дошлаuser posted image а и имав многу грчеви последните 2 дена..за некои 15/20 дена треба да одам пак на контрола..

e значи човек веке да не знае дали да верува и во штоuser posted image ...сега излегува дека имам мала циста која не била многу страшна а бременост не е ни постоела...значи од цистата ми биле симптомите....до некаде сум многу помирна сега кога знам дека не е имало спонтан абортус..и сега антибиотици па здравје од наредниот месец во акција...

Непосредна врска до пораките: 866
11.11.2010 15:09:43   
maripoza
user posted image user posted image честитки за новата user posted image

< Поракaта ја уредил maripoza -- 11.11.2010 15:10:11 >

Непосредна врска до пораките: 867
11.11.2010 18:05:22   
Glück90
cestitki za novata user posted image i novotouser posted image na rr.Ajde ovoj mese uste mnogu novi trudnici da se zapiseme

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 868
11.11.2010 21:46:11   
lilicka
Fala devojki presrekna sum sto ke bidam konecno mamauser posted image  problem mi e sto treba da cekam da se vratam vo mk za da odam na ginekolog.....dali e normalno sto imam bolki vo dolniot del na stomakot,vo kicmata i imam i kiselina bljaks duri me boli zeludnikotuser posted image pozzz

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 869
12.11.2010 6:53:06   
elka
Cestitki lilicka imaj lesna i ubava bremenost

Непосредна врска до пораките: 870
18.11.2010 19:20:49   
sesilija
Molam za pomos vo tekot na ovulacijata cuvstvuvav bolka vo jajnicite a obicno nemam vo tek na menstruacijata.Vo toa vreme se obiduvavme i posle toa pak cuvstvuvav bolka vo janicite i vo desna noga.Se uste ne e dojdeno vreme za men dali moze toa da bide znak na zacnuvanje.Dali imate vakvo iskustvo?

(Одговор на членот elka)
Непосредна врска до пораките: 871
18.11.2010 20:08:53   
Beatris
Draga sesilija mnogu e verojatno da si bremena.... Mene pocetnite siptomi mi bea takvi, grcevi vo stomakot kako pred dobivanje I toa mnogu porano od terminot za dobivanje, I vsusnost osven toa I nemav drugi simtomi. Ke se strpis uste malku I ke doznaes. Iskreno ti posakuvam nasmevka na liceto po testot :)

So sreka I so lesno na site novi trudnici ;) Tuka sme za da si se poddrzuvame ;)

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 872
18.11.2010 20:55:06   
Pepelaska *
Bolkata vo dolen del na stomakot e noralno kako predmenstrualna bolka bidejki taka se siri matkata, mene me bolese skoro tri meseci, me bolese i kicmata i i jas imav kiselini na pocetokot na bremenosta a ne na krajot kako sto mnogu trudnici kazuvaat.Treba da pies folna kiselina jas piev i bedoksin zaradi macninite, ama najdobro e da posetis lekar.

So lesno neka e!

Непосредна врска до пораките: 873
18.11.2010 21:58:11   
sesilija
fala mnogu beatris ke se nadevam pa zdravje ke ve izvestam sigurno fala na podrskata

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 874
19.11.2010 13:26:27   
Glück90
mi kasni 5 dena veke i dali e mozno doktorot da ne primetill nisto?user posted image user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali ste zadovolni od porodilisteto kade sto se porodivte?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 3

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!