|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
31.10.2010 20:14:50   
Glück90
rr sto da pravam jas koga veke 3 meseci mene nonstop mi e 36.5 temperaturata i ni nagore ide ni nadole znaci li toa deka nema ovulacija?user posted image user posted image user posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот ines86)
Непосредна врска до пораките: 826
31.10.2010 20:21:59   
ljubavi
dobra vi vecer i od mene, jas sum nova na sajtov i mn sum zagrizena mi docni poveke od edna nedela (posleden pat dobiv na 23.09) napraviv dva testa i dvata se negativni............. pa dali testovite za bremenost gi imam napraveno pre rano ili pak imam nekoj problem sto ne dobivam...user posted image user posted image ve molam dajte mi n ekoj sovetuser posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 827
31.10.2010 20:58:48   
sharlot
ljubavi,jas mislam deka moze da si bremena no da ti bila pokasno ovulacijata pa da ne moze da ti pokaze uste ili ne  si bremena.mene pred 2 meseci koga mislev deka sum 100 posto bremena mi docnese 14 dena i gi imav site simtomi na bremenost celo vreme.ja mozebi napraviv poveke od 5 testa  i site mi bea negativni,ova se se slucuvase do desetiot den  ,i mi rekoa deka ako ne mi dojde do `14 den da odam da vidma na gen,i mene kako svajcarski na 14 den mi dojde.mislam deka toa ima nesto vrska so sozrevanje na zoltoto telo.

(Одговор на членот ljubavi)
Непосредна врска до пораките: 828
1.11.2010 11:46:18   
ljubavi
sharlot, ti blagodaram mn na odgovorot :) pa ke te poslusam i ke pocekam do 14 den pa ke bidam sigurna dali sum user posted image ili ne user posted image BLAGODARAM

(Одговор на членот sharlot)
Непосредна врска до пораките: 829
1.11.2010 12:15:21   
prettygirl
mene 4 dena mi kasni neznam dali da pravam test ili da pocekam.Sekogas mi e redovna

Непосредна врска до пораките: 830
1.11.2010 13:25:20   
ljubavi
prettygirl, jas napraviv test i na 4 i na 8ot den i testovite bea negativni a i jas imam redoven ciklus pa zatoa pocekaj barem uste nekolku dena pred da napravis test

(Одговор на членот prettygirl)
Непосредна врска до пораките: 831
1.11.2010 20:24:40   
prettygirl
ke pocekam uste nekoj den.Se nadevam na user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 832
2.11.2010 16:18:49   
maripoza
здраво женички сакам да прашам дали може како знак на бременост да те болат доле јајниците исто како за добивањеuser posted image

понекогаш добро е кога ке го послушаш срцето...дозволи тоа да ти каже.....

Непосредна врска до пораките: 833
2.11.2010 18:17:16   
Natasa981
Prettygirl ,navivam za tebe, so sreka neka e koga ke pravis testce,daj boze da izraduvas so ubavi vesti! user posted image

maripoza, da ,jas mislam deka mozno e da te bolat jajnici isto kako pred dpbivanje a da si bremena,imam slusnato deka simptomite na bremenost neretko se isti kako i pred da dobies mienstruacija.Iskerno ,jas se nadevam deka ke gi vidis user posted image

user posted image

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 834
3.11.2010 11:57:21   
prettygirl
fala natasha za poddrskata, utre planiram testce da napravam poshto denes veke 6ti dfen mi kasni a doktorot mi rece shtom ti kasni edna nedela odma da idis pa ke vidime so ke bidi utre user posted image .Maripoza jas gi imav simptomite kako za dobivanje i mesheto mi bese nadueno i me boleseuser posted image ama eve nekako ja nema, pa mozno e i ti da siuser posted image ti drzam sreka zauser posted image

(Одговор на членот Natasa981)
Непосредна врска до пораките: 835
3.11.2010 13:30:20   
maripoza
вчера бев на лекар бидејки имав проблеми со грлото и предтоа неколку месеци пиев антибиотици и нормално му реков на мојот матичен дека ми касни веке 5 дена. ме гледаше на ехо и ми вика почеток на рана бременост а јас освен болки како за добивањеuser posted image и мали вртоглавици други симтоми баш и немав градите ми се само малку поддуени и некако се збунив,бидејки со првата бременост мислам дека не ми беа такви симтомите и денеска ми зимаа крв за да се потврди точно па ке бидиме што ке биде..

prettygirl ти држам срека на тебе и на сите други да си видатuser posted image па здравје бозе може заедно ке смеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 836
3.11.2010 13:46:01   
Glück90
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Glück90 -- 3.11.2010 13:48:14 >

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

(Одговор на членот maripoza)
Непосредна врска до пораките: 837
3.11.2010 16:11:11   
ljubavi
SREKNOOO I ZA DVETE :)))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 838
3.11.2010 16:13:39   
anebebe
cestito maripoza daj boze site sto se nadevame da vidime user posted image sto poskoro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 839
3.11.2010 17:23:58   
prettygirl
cestitki maripoza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se nadevam ke ti se pridruzam i jas

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 840
3.11.2010 20:11:18   
Natasa981
ајде со срека нека ви е на двете,леле баш се радувам на нови трудници на РР,искрено се надевам дека ке видите user posted image

user posted image

Непосредна врска до пораките: 841
4.11.2010 13:51:58   
maripoza
денес ми дојдеuser posted image а и резултатите излегоа негативни, а докторот пред два дена убаво виде на ехото дека има бременост и сега после 20 дена треда да одам на контрола да види зошто така се случилоuser posted image user posted image Ајде Прити израдувај не барем ти соuser posted image па и сите други рр кои си ги чекаатuser posted image user posted image овој месец.

Непосредна врска до пораките: 842
4.11.2010 18:06:57   
prettygirl
lele maripoza zosto taka/user posted image stvarno zalam a tolku ne izraduva site, jas kupiv denes test, se pravi vo sekoe vreme od denot ama nemam hrabrost da go napravam mi e strav, ke pocekam do sabajle za posigurno

Непосредна врска до пораките: 843
4.11.2010 18:58:12   
anebebe
lele maripoza zosto taka izleglouser posted image user posted image bas mi e zal a jas pak bas se izraduvav deka ke pocne edna po edna da ne raduvaat user posted image user posted image user posted image a toa sto izleze.Ajde ne ocajuvaj so novi sili naredniot mesec rodolzuvaj

Непосредна врска до пораките: 844
4.11.2010 19:25:36   
Natasa981
tuu ama mi e krivo za tebe maripoza, bas se ponadevav deka si user posted image
ne ocajuvaj,ajde sledniot mesec ke gi vidisuser posted image user posted image

(Одговор на членот anebebe)
Непосредна врска до пораките: 845
5.11.2010 11:22:55   
ines86
zdravo idni mamicki,sekoj den go prelistuvam forumov i mn pozitivno mi vlijaete,jas sum vo dvoumica dali sum ili ne sum e sega vaka ke ve prasam i koj znae neka mi odgovori,znaci posleden ciklus imav 21.09,i 2 dena posle ciklusot imavme so mm nezastiten odnos prv pat,posle toa ima edna nedela pominato a jas sum kako pobrkana neznam sto se slucuva,dali imam nekoi simptomi ili pak samo gi predizvikuvam od sto sekoj den burichkam po ova netov i trazam mislenja....od deneska dobiv nekoi bolki vo gradite i mi se oteznati kako za pred ciklus i imam mala glavobolka od vreme na vreme i dolu kako slabi tapi bolki..i normalno sega trebase da mi e ovulacija no jas nemam bukvalno nikakov iscedok,a pred dva dena imav gust lepliv iscedok...pa dali nekoj znae dali ima sansi da sum  ili samo sum pod pritisok deka sakam

Непосредна врска до пораките: 846
5.11.2010 12:35:10   
ines86
greska sum napisala.....21.10mi bese posleden ciklus..znaci 20-11 treba da dobijam......

Непосредна врска до пораките: 847
5.11.2010 13:39:52   
prettygirl
jas sabajle go napraviv testot i bremena sum, gi vidov dveteuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 848
5.11.2010 13:44:08   
nadica
ИЗВОРНА ПОРАКА: prettygirl

jas sabajle go napraviv testot i bremena sum, gi vidov dveteuser posted image user posted image

честитки мила user posted image user posted image user posted image  имај прекрасна user posted image  

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

Непосредна врска до пораките: 849
5.11.2010 13:55:50   
prettygirl
fala mnogu nadica user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 850
Страница:   <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  32 33 [34] 35 36   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali bi pravela golema svadba ili mala zabava?

Golema svadba (60%)

Mala zabava (40%)

Број на сите гласови: 5

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!