|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
17.12.2010 10:46:10   
Annet
jas si go vidov epten malecko e,kolku edno orivce ;-)ajde te cekame pisi ni sto ima novouser posted image user posted image drzime srekauser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: lady_bug

DOBAR DEN NA SITE
Ti blagodaram za cestitkite,bi sakala da mi kazes dokolku znaes se razbira,vecerva imam zakazano na ginekolog dali ke se vidi nesto vo stomaceto???bas me interesira
pozdravce do vasuser posted image

(Одговор на членот lady_bug)
Непосредна врска до пораките: 951
17.12.2010 11:29:44   
lady_bug
HELLOOOO na site[sm=smiley1.giVcera koga otidov na lekar toj mi rece deka e mnogu rano da se vidi i ke se vidi samo tocka mala i taka i bidna edno malecko tockice kako orivce zrnce :):):):)mi rece da odam za 2 nedeli pak e togas ke se videlo poubavo ama nekako mi dade somnez lekarot mi veli ke vidime sto ke bide togas koga ke dojdes za 2 nedeli -i jas onaka nekako se cuvstvuvav bez vrska pa si rekov abe sto mi zbori ovoj pa si go vidov "zrnceto" i si rekov SO GOSPOD NAPRED-KAKO STO E TOJ NIKOJ NE E i taka mili moi.vie sto ke kazete na seto ova?????

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 952
17.12.2010 11:30:27   
Glück90
annet sigurno bese presrekna koga go vide toa orevce.se najubavo mila lesna bremenostuser posted image

When you focus on problems, you will have more problems. When you focus on possibilities, you will have more opportunities. Dream. Wish. Make it happen.

Непосредна врска до пораките: 953
17.12.2010 11:41:17   
lady_bug
ZDravo
nz dali vide jas pisav ali eve pak ke kazam vidov edno malo zrnce kako orivce hehehe i se izraduvav mnogu ama doktorot me iznervira koga rece eve se gleda nesto no nemozam da utvrdam bidejki e mnogu malo ke dojdes za 2 nedeli i togas ke se vidi se.Nz zosto taka mi rece?ste imale li nekoe slicno iskustvo?????pisete ve molam nekako mi se pobrkani mislite

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 954
17.12.2010 11:46:36   
denicka
ke pocekas 2 nedeli za srceva akcija. sega samo opusteno i bez nervozi. sega treba da bides najsrekna na svet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bless and you will be blessed!

(Одговор на членот lady_bug)
Непосредна врска до пораките: 955
17.12.2010 12:14:36   
barbyyy
dragi moi dobar den i od mene eve i jas sakam eden mal sovet...bev na doktor na 11.12. i mi rece deka sum bremena 3 nedeli i nemozam da vi objasnam kolku sum srecna,no vcera imav nekoj mal kafen kako iscedok no samo na toalet i se uplasiv i otdov na doktor mi dade dabroston i mi rece deka ne e strasno inaku go vidov toa malo kako orevce no mi e strav da ne bide nesto loso..molam zza sovet ..pozz do site 

Непосредна врска до пораките: 956
17.12.2010 14:35:24   
lady_bug
da da ke moram da pocekam so gospod napred se veli toa hehe ti blagodaram za podrskata i sega bez nervozi i opustenoooooo

pozdravceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот denicka)
Непосредна врска до пораките: 957
17.12.2010 14:37:52   
lady_bug
Barby ja sum 4ta nedela i 3 dena taka rece doktorot i jas go vidov maleckoto zrncence dusice tuka nekade sme no ne se sekiraj za iscedokot ako nemas bolki ili obilno nesto bez gajle no sepak poseti go doktorot.Pozzzzzzz i imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот barbyyy)
Непосредна врска до пораките: 958
17.12.2010 20:38:09   
Pepelaska *
Ти посакувам лесна бременост !

Не се плаши и мене ми се случи тоа на почетокот од бременоста и бев премногу исплашена, јас пиев дабростон до 4 месец, тие се за зацврстување и задржување на плодот. Одмарај повеќе немој да креваш тешко, ќе си провериш и микробилошки брисеви па ти посакувам се најубаво.

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

Непосредна врска до пораките: 959
17.12.2010 21:38:01   
wannna baby
E da mokta na psihata e mnogu pogolema odkolku sto sme svesni. Ne mi rekoa da napravma nikakvi krvni testovi zatoa sto mislat deka se rabotelo samo za docnenje na menzis, znaci nema sansi da sumuser posted image za zaluser posted image Denes bev na testovi za hormonite pa vo ponedelnik ke imam rezultati se nadevam dobri.Pred 2 godini koga pravev bea dobri, sega gi povtoruvam zatoa sto poleka pocnuvam da si sobiram dokumentacija za ivf. Nadezta posledna umira kolku i da zvuci ova kako klise sepak samo toa ni ostanuva i sekako borbata za eden den da dobieme user posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: babyhope

Драги wannna baby и kasiopea..
Потполно ве разбирам милички. мене се уште ми доцни(ако можам така да кажам), направив тест и беше негативен ама се уште се надевам дека нема да ми дојде user posted image и дека ќе видам user posted image . Не знам каков шок би било да видам еднаш 2 цртки а после да ми дојде, но синоќа имав невидени кошмари. Се будев на 1 саат да проверувам да не ми има дојдено user posted image . Значи што значи моќ на психа!! Wannna baby а дали др. ти рече да направиш и крвни тестови или нешто слично- затоа што неретки се случаите да бидеш user posted image а да добиваш user posted image ?

Don''''''''t look back in anger.

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 960
17.12.2010 22:42:52   
Annet
Glück90 пресреќна бевuser posted image ,но и мене вчера ми се појави малкубледо розеникаво на гаќите а денес малку кафено бледо ,а викенд докторот не ми работи,мислам дека не е за кревање паника,ама скоро 6 недела сум,а немам болки некои ,онака нормални ,како што ми се месецов???????Ах лееее ,што да правам??? Ми рече да си продолжам со фолната и се е во ред,се гледаме за 2 недели.ептен човекот е срцеuser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: Glück90

annet sigurno bese presrekna koga go vide toa orevce.se najubavo mila lesna bremenostuser posted image

(Одговор на членот Glück90)
Непосредна врска до пораките: 961
18.12.2010 9:13:33   
barbyyy
epa fala vi mnogo na site user posted image ja na 26 odam na kontrola pak koga ke sum 5 nedeli,i togas ke vidime sto i kako ke bide,a vaka imate li nekoi bolki vo stomakot,jas imam onaa ne silni bolki ponekogas nekako izgubiv nadez,koga bev na doktor,mojata ne bese na rabota tuku u bese zamena,edna doktorka mi veli se gleda ama mnogu e malo i jas go vidov i mi kaza pak za 2 nedeli ako bide dobro ako se oformuva normalno ke bide dobro,user posted image pa malku mi e strav neznam sto ke bide a mnogu go sakam ovaa bebce sto mozebi ke rasne vo mene,dali nekoja od vas imala nekoj slicen slucaj so mojov...pozz i backi do siteuser posted image

Непосредна врска до пораките: 962
18.12.2010 9:20:15   
sesilija
barbyyy ne se plasi tolku mnogu stom ne e obilno ne e nisto opusti se malku pod kontrola na dakotor si sto trebalo ti dal i jas se somnevam vo rasudata na mojata doktorka ama moze treba da se opustime malku i da im veruvame

Непосредна врска до пораките: 963
18.12.2010 9:38:38   
barbyyy
dada taka e sesilija,ama pak vo mene postoi nekoja somnez sto za mig mi gi rusi site nadeziuser posted image ,pa pocav da ne mislam na loso duri zemav kniga da citam...samo da ne mislam i daj boze koga ke otidam na 26 da bide se vo red.....samo toa go posakuvam na sitee...

(Одговор на членот sesilija)
Непосредна врска до пораките: 964
19.12.2010 18:03:10   
sesilija
ajde nekoja mamicka da kaze dali si znaese ili osekase deka e trudna(deka e fateno) uste odma posle ovulacija i odnos

Непосредна врска до пораките: 965
20.12.2010 14:53:24   
light
zdravo na site
treba da dobijam na 24 ama mnogu me bollat gradite preterano a osobeno bradavicite ne znam dali da naprav test pred 24 ne mozam da cekam mnogu sum nestrpliva

user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 966
20.12.2010 14:56:00   
Natuska85
Лајт јас сепак мислам да почекаш д 24,пошто тестот може и да не покаже уште сега.Дај боже да си трудна ама градите може да те болат така и пред да добиеш знаеш нели.Ајде стискаме палци да ги видиш твоите user posted image па да ни пишеш

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот light)
Непосредна врска до пораките: 967
20.12.2010 14:58:22   
light
fala natuska85 mene i taka me bolat gradite pred da dobijam ama ovoj pat mnogu kako da mi se nadueni i koga stojam me bolat ne znam podobro ke cekam da ne se razocaruvam pred vreme

pozdrav

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 968
24.12.2010 13:41:15   
biser84
zdravo na site ke ve molam za sovet ako nekoj imal vakvo iskustvo.Dobiv na 10 ovoj mesec denes sabajleto na toaletnata koga se brisev inav malku bleda krf dradite me bolat malku normalno kako za period na ovulacija ve molam za sovet veke 1 god se obiduvame zauser posted image imavme i problem so spermogramot sega ima i podobruvajne 

Непосредна врска до пораките: 969
24.12.2010 15:37:45   
veckasr
biser84 najdobro e da si odes na lekar

(Одговор на членот biser84)
Непосредна врска до пораките: 970
24.12.2010 17:57:55   
sesilija
biser 84 dali tocno znaes koga ti bila ovulacijata ili sega ti e taka ke znaes dali e vgnezduvanje ili treba da si ides na lekar toj da ti rascisti se

(Одговор на членот veckasr)
Непосредна врска до пораките: 971
25.12.2010 7:52:34   
light
i jas dobiv nisto i ovoj mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 972
25.12.2010 21:32:11   
biser84
sesilija bev kaj mojata doktorka mi rece deka mozno e da puknal nekoj zrel folekul ke cekame do 10 drugiot messec pa ke vidime sto e koga e pisano od gospot ke bide

Непосредна врска до пораките: 973
26.12.2010 20:25:08   
sesilija
biser jas prv pat slusam deka pri prskanje folkul ima krvarenje bilo kakvo ??? pocekaj 7 dena od 24 i napravi si test ako pokaze i baram bleda linija ima nadez jas dosega ne sum imala nikakva vtora linija zatoa sum sigurna so testot

(Одговор на членот biser84)
Непосредна врска до пораките: 974
26.12.2010 20:46:27   
biser84
taka mi rece doktorkata  i jas ne znam sto e a vgnezduvajneto posle kolku dena se slucuva od zacnuvajneto

Непосредна врска до пораките: 975
Страница:   <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  37 38 [39] 40 41   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

IMINJA
Evgenija D

KOI SE POUBAVI IMINJA

TODOR (67%)

TOMMISLAV (33%)

Број на сите гласови: 9

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!