|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
5.3.2012 21:49:57   
Melanija RR
Klum честитки имај убава и лесна бременост user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1576
7.3.2012 22:46:46   
Andzi
Секој месец добивам на 26 дена, никогаш подоцна- ама овој месец еве и 28 ден поминува а ништо од user posted image
Имам слаби болки во јајниците и тапи болки во папокот. Совет- Да направам тест или рано еuser posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1577
8.3.2012 16:34:56   
Eva8
Adzi ajde ti deneska da ne iznenadis bas za 8mi mart, napravi testce:)

(Одговор на членот Andzi)
Непосредна врска до пораките: 1578
8.3.2012 16:35:55   
Eva8
enaeci, kade si ti te snema:) ima li nesto novo kaj tebe...?golem pozdrav 

(Одговор на членот Eva8)
Непосредна врска до пораките: 1579
8.3.2012 22:03:16   
ljubicicaaa
драги мамички сакам да ве прашам нешто, треба да ми дојде на 10, ама денес цел ден имав само една капка кафеав исцедок, и ништо веке... исто веке 2-3 недели наназад ми се лоши, ама не повракам, и воопшто неми се јаде, а на моменти чувствувам како седундарно ми се стемнува, и се чувствувам како да лебдам во вода, ехеххе
значи прашањето мие дали ако направам утре тест за бременост би покажал ако има нешто? неможам да доќекам да дојде 10user posted image
и може да ми кажете како се викаше тестот кој може да се направи пред да ти доцни менструација?
фалаuser posted image

(Одговор на членот Eva8)
Непосредна врска до пораките: 1580
8.3.2012 22:15:52   
AnnaMolly RR
Љубица, тестот мислам дека се викаше Self clear. Еве ТУКА прочитај нешто повеќе за тестовите за бременост.
А јас мислам да почекаш, не брзај. Ама ако толку си нетрпелива, направи го тој Self clear.
Искрено се надевам дека си бремена и дека имаме уште една нова трудница на форумот! user posted image
И обавезно да ни пишеш што си направила! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот ljubicicaaa)
Непосредна врска до пораките: 1581
8.3.2012 22:18:32   
Anne^
Здраво Љубичица. Обично кога оплодената јајце клетка ке се вгнезди во матката се појавува темно кафеав или светло розев исцедок, што значи дека тоа е добар знак на бременост! Но сепак мислам дека би требало да почекаш барем еден ден да ти доцни!

Хехехе, изгледа дека ке не израдуваш user posted image user posted image user posted image ти посакувам да си ги видиш тие user posted image поздрав!

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 1582
8.3.2012 22:28:24   
bombica
Кафениот исцедок се јавува при имплантација на ембрионотuser posted image Јас имам правено тест (нај обичен ) 4 дена пред очекувана менструација и тоа во 8 навечер па ми покажаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1583
8.3.2012 22:37:31   
ljubicicaaa
лелел навистина би сакала да си ги видам и јас конечно моите две цртички, и да станам конечно дел од големото семесјство на трудници на рингерајаuser posted image
ке си купам утре тест па дај боже и јас да бидамuser posted image user posted image
п.с и секако дека одам ке ви пишам, фала
user posted image

< Поракaта ја уредил ljubicicaaa -- 8.3.2012 22:40:50 >

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1584
8.3.2012 22:44:17   
bombica
Ајде мила утре да не израдуваш.Стискам палци за user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1585
9.3.2012 13:04:50   
fiore
zdravo na site sakam da prasam kolku trae toa krvarenje so kafeava boja ako mozebi si bremena?

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1586
9.3.2012 14:52:37   
ljubicicaaa
јас ке си почекам за тест да направам до утре , затоа што овде во аптеката кај мене нема self clear, а неможам да одам да барам на др место...
ајде се надеваме ке биде овај месец, ако не наредниот , ама мене мие исто како вчера, само по малку кафеаво, и два дена со една влошкаuser posted image

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 1587
10.3.2012 15:47:29   
fiore
ljubicicaaa sto napravi so testot?i jas isto kako tebe trebase da dobijam na 2 mart a dobiv na 27 feb.imav slabo krvarenje so kafeava boja i 100 procenti bev sigurna deka sum bremena gradite me bolea se cuvstvuvam kako omalaksana i deneska napraviv i test i za zal mi izleze negativen.tolku se razocarav sto od sabajle moive oci se polnat so solzi samo placam nikogas dosega ne sum bilarazocarana kako deneska.user posted image user posted image pozdrav od mene i na site vi posakuvam samo pozitivni rezultati a isto i za mene mozebi eden den i jas ke vidam dve crti.

Непосредна врска до пораките: 1588
11.3.2012 19:23:36   
ljubicicaaa
и јас направив денес тест, ама и мене ми излезе негативен, а два -три дена имав само по некоја капка, сега ке почекам па се мислам да одам на гинеколог...
не се разочарувај, нормално е да се разочараме кога толку многу посакуваме , ама ке биде наредниот месец, мора да се надеваме, јас велам кога ке сака дедо боже тогаш user posted image user posted image

(Одговор на членот fiore)
Непосредна врска до пораките: 1589
24.3.2012 9:57:20   
mami mami
Ajde pisete sto stanalo, zosto ve snema...dali se pojavijauser posted image , ako ne zdravje naredniot mesec bez razocaruvanje tuka sme da se podrzuvame.Jas narednata nedela ce odam na kinekolok i mene nesto mi kasni pa da vidam dali ima nesto novo sto si go cekam. Golemo pozdravce do site vas

Непосредна врска до пораките: 1590
25.3.2012 23:51:31   
anailisav
ringerajki,aj ve molam pomognete mi,vo dilema sum dali sum ostanala bremena,bidejki ne osekam nikakvi promeni kaj gradite,a sepak osekam povremeni grcevi vo dolniot del od stomakot,se osekam omalaksano,i odam vo wc skoro na 2 saati.?vi blagodaram odnapred za odgovorite i vi posakuvam na site sto si ceate user posted image da si gi vidite poskoro

(Одговор на членот mami mami)
Непосредна врска до пораките: 1591
26.3.2012 17:07:58   
mami mami

ИЗВОРНА ПОРАКА: anailisav

ringerajki,aj ve molam pomognete mi,vo dilema sum dali sum ostanala bremena,bidejki ne osekam nikakvi promeni kaj gradite,a sepak osekam povremeni grcevi vo dolniot del od stomakot,se osekam omalaksano,i odam vo wc skoro na 2 saati.?vi blagodaram odnapred za odgovorite i vi posakuvam na site sto si ceate user posted image da si gi vidite poskoro

Spored mene zemi test od apteka i dilemata ce e resis, ce vidis dali si ili ne si ostanata user posted image . Inaku simptomite se razlicni kaj razlicni zeni, duri i kaj ista zena so razlicni bremenosti.Zatoa napravi test i ce znaes. Ti posakuvam da ni pises deka si videla user posted image . So sreca

(Одговор на членот anailisav)
Непосредна врска до пораките: 1592
26.3.2012 19:21:36   
anailisav
mami znam deka najsigurno mi e preku test da proveram no rabotata e sto ne mi docni na 1 mart mi bese poslednata menstruacija.ne mi se ceka uste celi 2 nedeli bidejki ne mi e redovna tuku na 35 36 dena mi doaga.pozdravi i blagodaram vo sekoj slucaj za odgovorot mami i posakuvam i na tebe isto da ti se ispolni sto si ocekuvas...user posted image

(Одговор на членот mami mami)
Непосредна врска до пораките: 1593
27.3.2012 20:11:40   
Anonimen
anailisav od se srce ti posakuvam da si bremena :)) a inaku i jas cekam odgovor na istovo prasajne :)) hhehehe ke bidam presrekna ako ima nacin da se otkrie sto poskoro:) Pa ve molam dragi ringerajki ako znaete dajte ni nekoj sovet eve jas ke kazam i detalni informacii .... posleden pat imav odnosi na 22 mart se razbira vo plodni denovi ....... i koga naskoro ke mozam da znam dali imauser posted image
pozz i na site vi posakuvam sto pobrgu da se muabetime za golemi mesija

Непосредна врска до пораките: 1594
28.3.2012 0:20:05   
anailisav
anoninemen blagodaram za podrskata,stiskam palci ovoj mesec da se raduvame na user posted image i dvete i site drugi sto si cekaat,spored site simptomi sto gi imam mislam deka e bremenost no me buni sto ne osekam promena vo gradite user posted image user posted image ajde so sreka na site neka ni e na site pa sto bide toa,nikako nema da gubime nadez i so verba vo Boga ke prodolzime napred,,,
:*

< Поракaта ја уредил anailisav -- 28.3.2012 0:21:16 >

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1595
28.3.2012 9:35:25   
temjana
Девојчиња нетрпеливи за жал толку рано нема теоретски шанси да се дознае, дури ни со гинеколошки преглед а неверувам ни дека преку крв ќе се видат било какви промени во бетата. Ќе мора да си поуживката уште малку со мажлињата и да се фокусирате на други работи колку и да ви изгледа сето тоа невозможноuser posted image За симптомите не се грижете може и да немате апсолутно никакви кај секого е различно, битно да не се оптеретувате премногу сега, почекајте си и од кога ќе ви задоцни циклусот ќе може да правите тестови. Поздрав и ве очекуваме наскоро со среќните вестиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1596
28.3.2012 10:17:17   
Anonimen
temjana ti blagodaram mnogu na informacijata i na poddraskata.... a inaku mojot soprug momentalno e na sluzbeno patuvanje pa sakav a go iznenadam koga ke si dojde ama definitivno ke treba da si pocekam user posted image i se nadevam deka veke nikoj od nas nema da ja vidiuser posted image pozzce za site i sto poskoro douser posted image user posted image

(Одговор на членот temjana)
  Непосредна врска до пораките: 1597
31.3.2012 18:43:44   
Anonimen
anailisav kako si sto napravi da ne ima nesto novo?? da ne napravi test utre sme prvi :)))

Непосредна врска до пораките: 1598
4.4.2012 14:09:18   
MinaBT
женски ве молам за еден совет, сигурно некоја од вас има поголемо искуство од мене...значи секој месец континуирано добиваав на 26тиот ден...овај месец добив на 27миот, мегутоа не со таков интензитет како претходните месеци...значи не беше баш бледо кафеаво како што читам дека на некоја од нас и се случило, но наместо 5 имав два дена, со псолаб интензитет...ве молам, што ми препорачувате, да праам тест или не???ви благодарам однапред

Непосредна врска до пораките: 1599
5.4.2012 19:12:46   
HAPPY S
Klum so sreka bremenosta,mnogu se izraduvav jas duri sega vidov,samo so lesnouser posted image user posted image user posted image i se ke bide vo red maloto sonce ke vi go ogree domot user posted image user posted image user posted image

[img]http://www.ticker.7910.org/an1cJQk02CB0000NzgzMjJzfDEwMDA5OThzYXxWTyBCUkFLIFNNRQ.gif[/img]

(Одговор на членот MinaBT)
Непосредна врска до пораките: 1600
Страница:   <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  62 63 [64] 65 66   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali mislite deka brzata hrana e stetna?

Da (50%)

Ne (50%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!