RE: Знаци на бременост (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Сакаме нов член

Порака

Barbicki2 -> RE: Знаци на бременост (3.9.2012 11:15:02)

lele me naezi,e ova e cudo od gospod,kako nego nema nikoj. a jajcata so znacat?

Dreamline -> RE: Знаци на бременост (3.9.2012 11:25:36)

zamilsi jajcata da znacat bliznaci[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. da toa e definitivno cudo[image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. jas pred da zabremenam otidov vo crkva za vodici toa mislam e 19 januari ovaa godina i se pomoliv da ostanam bremena. Zamislete sega terminot mi  e 17 januari 2013 [image]http://www.ringeraja.mk/forum/smileys/smiley1.gif[/image] nisto cidno i na 19 da se porodam. Vistina sto e gospod nikoj ne e.

ss87 -> RE: Знаци на бременост (3.9.2012 11:43:09)

mili moi jajcata znacat bremenost e sega ednamoja drugarka pred mene ostana trudna pa jas ili ednoto bese za mene drugoto za nea ili se bliznacinja posto na vtoro koleno fakalo a svekrvami e bliznacka kojznae ke vidam duri po necel mesec seuste e ranoedvaj cekam da si docekatei vie Gospod da ve daruva so se sto ke posakate!!!!

anailisav -> RE: Знаци на бременост (3.9.2012 14:27:03)

ss87 bas mi e milo,so lesno da si ja iznosis bremenosta,sega samo opusteno i uzivaj vo tvoite najubavi denovi :).se nadevam brojot na trdnici da se zgolemuva vo bliska idnina i da ne ima sto poveke.[sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley31.gif]

Melanija RR -> RE: Знаци на бременост (3.9.2012 15:12:08)

ss87 прекрасна вест [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ти посакувам убава бременост

lete -> RE: Знаци на бременост (3.9.2012 16:58:35)

Znaci zdravo na site nesum vi pisuvala otkako ja rodiv na kerkami veke napolni godina i eve sega pak na forumov mi kasni okolu 5-6 dena znam sto da mislam ama i dasum bremena nema dase razocaraam vo nikoj slucaj samo ne znam kako ke bde posto sum so carski na prvata pozdrav do site i daj boze site sto ocekuvate dasigi vidite svoite 2 crtki

Barbicki2 -> RE: Знаци на бременост (3.9.2012 17:37:30)

ako mislis deka si bremena i ako ti e redoven ciklusot praj odma test.

anailisav -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 9:48:54)

dragi ringerajki,samo sto go napraviv testot i ne znam veke sto da mislam,epten sum zbuneta,vtorata linija e epten bledo rozeva,se gleda na testot no nekako mi e strav da ne bidam posle mnogu razocarana ako ne e tocen testot,Shure Chek kupiv,no nekako bledata linija mi e sumljiva...[sm=zmeden.gif] isceznaa i simptomite sto gi imav za dobivanje samo gradite me bolat na dopir i nisto drugo...stvarno sum zbuneta...si velam posle 2-3dena pak da napravam test..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

zaboraviv da kazam,ptred da stanam sonuvav deka sum dobila dve jako rozevi crtki [sm=rozacrtici.gif]e i od sreka placev zaedno so dve moi podobri drugarki...[sm=smiley1.gif]

Calypso -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 9:53:31)

Anailisav, бремена си! Честитки и со лесно нека ти е! Без разлика дали втората линија е поизразена или не, штом ја има, значи дека тестот е позитивен[sm=bravo.gif]

Luci -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:01:32)

Бремена си и те како[sm=smiley1.gif]Честитки и имај лесна и убава бременост. Потполно истите симптоми ги имав и јас, и мнооогу бледа втора црта ама сепак втора црта си е втора црта

Anonimen -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:06:40)

Zdravo na site sakam da ve prsam na mene mi kasni veke 20 dena napraviv test pred edna ipol nedela mi pokaza negativen dali moze testot da dade lazen rezultat i da ne zaboravam oste nemam dobieno i imam bolka vo gradite jajnicite po nekoj pat mi stanuva loso[sm=zmeden.gif].

Calypso -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:08:14)

Тестот може да биде лажно негативен, па не би било лошо да го повториш. Ако повторно излезе негативен, тогаш најдобро да одиш на гинеколог да се утврди причината за доцнењето. Ама може да ти доцни од промена на клима, стрес, нагло губење на килограми...

belabela -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:09:16)

Bremena si cestitki [sm=bravo.gif] so lesno i so ubavo.Vo bremenost normalno e da gi snema simtomite za dobivanje i kaj mene bese isto slicni simtomi za dobivanje ama karlicata ne me bolese i toa bese eden golem znak deka sum bremena posle eden den kasnenje si gi vidov [sm=modricrtici.gif] crtki.

Anonimen odi si na genikolog tamu ke ti potvrdat so sigurnost ne mi se veruva da ne pokaze testot 20 dena docnenje e mnogu ima nesto drugo stom docni.

Anonimen -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:14:43)

Vi blagodaram mnogu ke napravam oste eden test pa ke ve izvestam [sm=smajl.gif][sm=smajl.gif]

Anonimen -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:17:45)

Fala belabela ke napravam oste eden test pa posle obavezno ke odam na ginekolog da vidam sto e problemot

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:20:40)

ИЗВОРНА ПОРАКА: anailisav

dragi ringerajki,samo sto go napraviv testot i ne znam veke sto da mislam,epten sum zbuneta,vtorata linija e epten bledo rozeva,se gleda na testot no nekako mi e strav da ne bidam posle mnogu razocarana ako ne e tocen testot,Shure Chek kupiv,no nekako bledata linija mi e sumljiva...[sm=zmeden.gif] isceznaa i simptomite sto gi imav za dobivanje samo gradite me bolat na dopir i nisto drugo...stvarno sum zbuneta...si velam posle 2-3dena pak da napravam test..[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

тоа е тоа срце,бремена си,па и градите како шо викаш,нема што да правиш тест пак,иди си на лекар директно[sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif] честитки за бременоста

anailisav -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:23:25)

lele jas seuste ne mozam da poveruvam,ke kupam utre uste eden test i togas ke vi kazam za sigurno sto e.sepak vi blagodaram sto me raspolozivte barem malku,epten bev zbuneta bidejki nekade procitav deka devojkata dobila iako videla bleda 2 crta na testot....aj ke se strpam do utre pa ako i utre izleze vtora crta togas ke slavime[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=angel.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Dreamline -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 10:30:51)

Anailisav samo ke recam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [sm=bravo.gif]

lepotice -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 13:02:09)

здраво на сите нова сум на форумов и сакам да ве прашам нешто. На 7ми треба да добијам но имам послаби симптоми за ПМС од вообичаено а денес имав исцедок како во овулација која е помината, почесто мокрење, поспаност и мала БТ. Дали постои можност да сум бремена?

Barbicki2 -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 13:18:56)

pa takov iscedok vikaat deka imale trudnite rano se pojavuva,a ako ti kasni 2 3 dena i ako ti e ista bt visoka nepromeneta trudna si sto posto

Нивеа -> RE: Знаци на бременост (5.9.2012 15:20:30)

anailisav dusooooo cestitkiiii [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] konecno nekoj da pise ubavi vesti...sega so lesno neka mi ti e i da si uzivas 9 meseci

lepotice -> RE: Знаци на бременост (6.9.2012 11:16:52)

здраво на сите и сакам да ве прашам нешто. На 7ми треба да добијам но имам послаби симптоми за ПМС од вообичаено а денес имав исцедок беложолт , почесто мокрење, поспаност и БТ 36,4. Дали постои можност да сум бремена? А утре треба по правило да ми дојде[sm=zmeden.gif]

Barbicki2 -> RE: Знаци на бременост (6.9.2012 11:24:18)

a bt ti e sekogas tolku po ovulacija ili?zosto nekako niska ti e,ama moze i poniska da imas pred ovulacija,zavisi kakva ti e,ako imas mereno ke znaes

lepotice -> RE: Знаци на бременост (6.9.2012 11:57:11)

пред овулација ми е 35.5 секогас ниска температура имам?

Barbicki2 -> RE: Знаци на бременост (6.9.2012 12:14:01)

ako ti kasni do kaj 10ti na primer i ako ti e uste ista nepromeneta toa e najsiguren znak za bremenost,i odma praj test istiot den

Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>