tila -> RE: Знаци на бременост (6.8.2012 18:37:45)
|
ANA MARI zdravo pa jas so soprugot eve skoro godina i dva-tri meseci se obiduvame da pravime bebe odkako pocnavme da pravime bebus nonstop ja sledam [sm=hudicek1.gif] i ,ne mi e bas redovna no kako i da e poveke od 34 den ne kasni , znaci nekogas mi ide na 28 dena, nekogas na 30 nekogas na 33, 34 . ama si ide redovno se do pred dva meseci. znaci posledno imav na 31 MAJ i mi traese do 2 JUNI sto znaco skoro 3 dena sto e nesvojstveno za mene , zasto mene mi trae po 5 , 6 dena... a od togas nemam dobieno.trebase da mi dojde od period na 28 JUNI do 3,4 JULI no ne mi dojde,pa jas na 10 si pojdov na ginekolog, napraviv pregled i ginekologot mi vika deka se gledalo nesto kako zacetok , mozno e da sne go pogodile plodniot den vika no ne e nisto sigurno i mi rece za dve nedeli napravi si test ako ne dobies, i jas za dve nedeli od togas ne dobiv se razbira i napraviv test i negativen , posle edna nedela pak napraviv test i toj negativen a mene nema a ber da mi dojde. inaku ova e prv pat da mi kasni olku nikogas vaka ne mi kasnelo,i sega neznam na sto sum dali sum bremena ili ne , testovite se negativni. i eve sega sobiram hrabrost da odam da ispitam test preku krv, da vidam so ke bide, ama mnogu i e strav ako nema bebe[sm=smiley19.gif]. ve molam site za sovet
|
|
|
|