Maca25 -> RE: Знаци на бременост (4.10.2012 20:46:58)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: viskaja Zdravo na site, samo sto se zacleniv na vasata strana iako prethodno gi citav statiite i imam samo pofalni zborovi. No, sega imam i edno prasanje do vas - So soprugot sakame da imame bebush, i normalno rabotime na slucajot. Vo izminative dva meseca se osekam da recam poinaku. Neznam dali glavata si igra so mene, ili ... [sm=smiley1.gif] No, eve vaka, od normalnite znaci na bremenost jas ne osekam nitu eden. Posleden pat dobiv na 15 septemvri, tocno na vreme, bidejki vodam smetka za toa, mi traese 3 dena, da ne recam 1 bidejki samo eden den imav krvarenje ostanatite recisi i da nemase (normalno mi e 5 dena). Pred da dobijam napraviv domasen test, no bese negativen. No, ona sto zabelezuvam e deka vo izminative dva meseci mene preku den mi se spie i a prilegnam zaspivam za sekunda, bez razlika kolku i da sum odmorna, a koga ke dojde vreme za spienje mene ne mi se spie (ne sekogas no se slucuva). No, ona sto mi e najcudno e sto primetuvam deka veke dva meseca i da ne treba da se depiliram ili izbricam na nozete, sto prethodno mozev samo da sonuvam za toa, i ako sum gi izbricela nozete denes, utre vecer veke ke se poznavaa novi vlaknenca. Raspolozenieto mi e ok, iako na momenti se slucuva odednas da se oneraspolozam, nekogas i zaplacam, no trae nekolku minuti a potoa se e vo red. I kako posledno nesto ovie nekolku dena primetuvam deka imam bel iscedok...no neznam dali e bidejki sum edna nedela pred da dobijam ili nesto drugo. Iskreno, neznam sto da mislam, treba da dobijam za edna nedela spored kalendarot. Imate li nekakov sovet ili mislenje ili dali imal nekoj od vas nesto slicno (osobeno momentot so vlaknata na nozete, bidejki toj mi e najcuden, poznavajki ja mojata istorija so depiliranje i bricenje) Blagodaram [sm=smiley1.gif] а да си отидеш на лекар и сето ова да му го кажеш на докторот?! мене многу ми се спиеше кога бев бремена, така по 15 мин морав да дремнам, а за влакна не се сеќавам.
|
|
|
|