LoveableMe RR -> RE: Знаци на бременост (24.10.2013 14:19:51)
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: kate10 Здраво на сите. Јас сум нова на форумов но сум загрижена и ве молам за помош. Последниот циклус ми беше на 22,09,2013, почнав да пијам Кломифен од 5-9 ден по 2 таблети на ден. Кога отидов на фоликулометрија , имав еден фоликул и тој ми беше 16мм. Докторката ми рече дека нема да имам проблеми со забременување. Пред една недела почнав да имам симптоми: прво зачестено мокрење, изостанок на менструација, умор и поспаност, нозете ме болат, некогаш и рацете, главоболки многу, вртоглавици и по малце гадење. Но еден симптом немам, градите не ме болат воопшто, само денес осетив мало пецкање на нив на брадавиците. Ве молам за помош, дали имала некоја вакви симптоми па е останала бремена. Не знам што да мислам, во петок треба да одам на контрола па тогаш ке видиме, ама сепак сум загрижена. Ве молам за одговор. Поздрав до сите Заборавив да напоменам , исто имам и болки во долниот дел на грбот и грчеви кај јајниците. Дали е можно да сум бремена? Ве молам за одговор [sm=zmeden.gif] Кате, сите знаци упатуваат на бременост, дај Боже да не израдуваш, прави домашен тест па пипи. Позз[sm=duda.gif]
|
|
|
|