RE: Знаци на бременост (Целосна верзија)

Форум >> [Забременување] >> Сакаме нов член

Порака

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (23.8.2013 14:21:37)

ИЗВОРНА ПОРАКА: Daci96

Zdravo ringejajki povtorno jas deneska treba da dobijam no BT mi e visoka 37,02 dali toa znaci deka nema da dobijam?? I nemam nikakvi simtomi za dobivanje samo me boli kicmata ama toa mi od promaja.

Даци јас колку што знам,ако ти останала покачена на денот на добивање,можно е да си бремена .Почекај уште некој ден и провери преку тест.Ајде се надевам на позитивни резулатати,стискам палци[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

Daci96 -> RE: Знаци на бременост (23.8.2013 14:23:33)

Daj boze da sum bremena pa ke vidime za nekoj den

Daci96 -> RE: Знаци на бременост (27.8.2013 13:38:44)

Devojki ajde i so vas da ja spodelam mojata radost utrovo si gi vidov i moite dolgoocekuvani [sm=rozacrtici.gif] crticki presrekjna sum edvaj cekam da si dojde mm da mu ja soopstam ubavata vest [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

kapina -> RE: Знаци на бременост (27.8.2013 13:42:07)

Cestitki daci

Bethany -> RE: Знаци на бременост (27.8.2013 13:43:06)

Честитки Даци96 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Да имаш најлесна бременост и здраво и живо бебуле [sm=9nebesa.gif]

LoveableMe RR -> RE: Знаци на бременост (27.8.2013 15:50:16)

Честитки Даци, со лесно да ти е, баш не израдува нова трудница. Позз[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Gardenia -> RE: Знаци на бременост (27.8.2013 18:16:50)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]јеее браво Даци,честитки,барем ти не израдува овој месец

Roberta r -> RE: Знаци на бременост (27.8.2013 19:03:48)

Cestitki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] neka ti e lesna bremenosta!!![sm=smiley36.gif]

Мамичка85 -> RE: Знаци на бременост (28.8.2013 12:57:27)

Ajde Daci cestitki dobredojde vo klubot na [sm=nosecka.gif] samo neka se mnozat [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]so lesno cela bremenost pozz [sm=smiley36.gif]

zzaa -> RE: Знаци на бременост (28.8.2013 13:16:06)

Daci cestitki i so lesno[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Malecka23 -> RE: Знаци на бременост (28.8.2013 13:28:41)

Cestitki imaj lesna bremenost[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Daci96 -> RE: Знаци на бременост (29.8.2013 15:31:57)

Vi blagodaram na site ajde i vie shto ne ste pobrzo da si gi vidite vashite [sm=rozacrtici.gif] srekjni crticki [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

elenak -> RE: Знаци на бременост (29.8.2013 15:38:19)

Честитки Даци, имај најлесна бременост и пријатна дружба на форумов. Тука секогаш ќе те чека позитивно расположение и добар совет.

Felly RR -> RE: Знаци на бременост (29.8.2013 15:50:57)

Честитки Даци96!!! Имај си убава и лесна бременост!!!

zbunka -> RE: Знаци на бременост (30.8.2013 15:42:01)

imam 30 godini i otsekogash sum imala redoven mesechen ciklus na 28 dena. ovoj mesec na 28miot den dobiv (zavchera), megjutoa mi traeshe samo 2 dena, bez nikakvo krvarenje, samo kafeav iscedok. Napraviv 2 testa za bremenost, edniot pokazha pozitiven, edniot negativen. ve molam za mislenje dali e mozhno da sum bremena? i ve molam za sovet koga e najdobro da zakazham na ginekolog za pregled, dali e premnogu rano?

AnnaMolly RR -> RE: Знаци на бременост (30.8.2013 15:47:42)

Прво да ти посакам добредојде на форумот, zbunka.
Не е рано, можеш уште веднаш да одиш на лекар.
Секако дека е можно да си бремена, но за да бидеш најсигурна уште веднаш оди во некоја приватна лабораторија и направи тест преку крв.
Се надевам дека бременоста ќе те израдува и пиши ни обавезно да ни кажеш што си направила. [sm=smiley31.gif]

struzanka -> RE: Знаци на бременост (31.8.2013 15:39:32)

Zdravo devojki
se zacleniv na forumot pred 10 meseci koga imav golema maka
se porodiv na 31 gn sinceto mi prezivea 1 mesec i mi pocina
sega se spemam od ponedelnik da pocva so analizi pred 2ra bbremenost
no eto nekako ko da osekam nkoja promena na moeto telo
sakam mnogu najmnogu da sum bremena no prvo sakav da gi pram analizite za da mi e glata pomirna. imav odnos vo plodni denovi megutoa se vardevme. ali nekako odvreme navreme ko da osekam malku ko da mi se gadi vo meseto i bolki vo jajnicite
a za menzusot imam uste 8 dena
eden test praev pred 5 dena mi izleze negativen. sega najverovatno ke treba da cekam
sakam mnogu da gi vidam tie [sm=rozacrtici.gif] ali pak mi e straf [sm=smiley13.gif]

Мамичка85 -> RE: Знаци на бременост (31.8.2013 17:39:46)

Struzanka sto e tvoe ke si dojde ic da ne se sekiras samo pozitivno i ke bide se vo red koga najmalku ocekuvas ke si go dobies posakuvanoto [sm=duda.gif] nie sme tuka za na site da im pruzime podrska samo pozitivni misli i se ke bide vo red pozz i imaj ubav i pozitiven den [sm=smiley1.gif]

struzanka -> RE: Знаци на бременост (1.9.2013 10:57:45)

Fala Mamicka
eto sega ke cekam uste edna nedela pa ako ne dobijam ke pram test
ali se si mislam deka si sum
neznam nekoj cuden predosekaj
ke vidime dali sum vo pravo ili gresam [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

elenak -> RE: Знаци на бременост (1.9.2013 11:11:45)

Struzanka drago mi e sto se oporavuvuvas od zagubata i si pocnala povtorno so obidi za bebule.Ti posakuvam sto pobrzo da si gi vidis [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif].Samo opusteno i se kje bide vo red.

kapina -> RE: Знаци на бременост (1.9.2013 17:51:57)

Struzanka a oti ne gi napravi ispituvanjata dosega odma trebalo da pocnes so ispituvanja mozda e imalo pricina zatoa

struzanka -> RE: Знаци на бременост (2.9.2013 17:51:44)

ne Kapina
mi rekoa pred da zabremenam za da vidam dali ima nekoja bakterija pa po toa da mi daet i terapija.
jas planirav ovsj mesec da pocnam pa odprilika za eden ili dva meseci da zabremenam . i se vardevme ali neznam dali ima ili nema nesto. pa ke vidime ako nema ponedelnik pocnuvam so analizite.

kapina -> RE: Знаци на бременост (3.9.2013 0:31:40)

Napravisi pap test mikrobioloskibrisevi hormonski status I na transfuziologijai ispitaj afad dimeri I nekoi drugi ispituvanja ne sakam da te plasam no ako. Ima pricina moze pak da ti se sluce istoto oti jas kako sto znam imase slucaj eden na koj I se povtorija predvremenite raganja na edna zenicka no potoa pak si odima deca

Natasha20 -> RE: Знаци на бременост (4.9.2013 16:37:49)

Zdravo devojki nova sum na forumov, imam edno prashanje dali e mozno da sum bremena imavme nezastiteni odnosi na 20-21, a mene ciklusot mi zavrsi na 18. Poslednive nekolku dena primetiv gradite me bolat mnogu, grbot isto taka, vo dolniot del od stomakot kako blagi bolki, mnogu sum pospana, ponekogas kako gadenje mi ide i stomakot mi e poduen. Sakav da napravam test ama mi rekoa deka e rano , a netrpelivo sum sakam da znam.

kapina -> RE: Знаци на бременост (4.9.2013 16:57:08)

Rano ti e za test uste

Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>