Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Мили мои,јас пред 2 недели бев во новата Систина ,на посета кај мој близок другар.Воодушевена сум ,неможев да си верувам на очите колку е убаво,колку се сите фини,колку е чисто ,колку се грижат за болниот,на секоја минутка влегуваат да видат дали треба нешто и за оние што му се на посета е однесуваат фантастично.Навистина е поскапо,но подобро да си платиме за квалитетно лекување еднаш,отколку да се малтретираме по државните болници,како што дојде времево е опасно.Незнам колку е за породување цената,но ако имам да си платам воопшто нема да размислувам.Дај боже се да биде во ред со сите родилки и со сите бремености и да не размислуваме каде да се породиме .
< Поракaта ја уредил Annet -- 29.4.2010 21:23:14 >
Kartickata od premaman se dobiva dokolku se zaclenis t.e. go popolnis formularot koj go ima na sajtot a podignuvanjeto e vo prodavnicata koja se naoga vo GTC.
Zivotot e podarok a podarocite se za da se raduvame.
Denes naslusnav deka imaat popust vo Klinickiot centar na sistematski pregledi 50% no ne bi mozela tocno da kazam za sto konkretno se odnesuva toj popust vo mesec juli.Dokolku nekoj znae neka pise.